Ettél-e már avokádót? Milyen az íze? Mangót is ma ettem először, de nem volt túl érdekes.. (tudásbázis)
Hát, az avokádot szerintem tudni kell jól elkészíteni, és akkor finom. (Én nem tudom, hogyan kell)
Amikor magában ettem, valahogy nagyon nehéz volt, iszonyatosan eltelített.
Avokádó: akkor jó, ha már puha, de megpuhul, ha nem teszed hűtőbe.Salátába teszik vagy guacamolét készítenek belőle. Nagyon finom, nagyon egészséges étel, a gyerekeim is imádják!
Az érett mangó szintén nagyon finom tud lenni.
Az avokádó ize sztem a zöld dióéhoz hasonlit. Mikor még a csonthéjon rajta van a zöld burok, de már megrepedt, a belsején a fehér hártya még csak picit kezdett bebarnulni. Na, az avokádó sztem pont ilyen.
piritóson, picit megsózva isteni, de nagyon finom ráksalátával is, ezersziget öntettel meglocsolva.. nyammi :D
avokádónak viszonylag semleges az íze, ezért is lehet belőle jó szendvicskrémet készíteni. (neten nagyon sok receptet találsz)
a mangó pedig nagyon finom, ha érett, valószínűleg nyerset vettél (itt nálunk nem is igen lehet rendesen érettet venni, de ha valahol olyan helyen jársz ahol terem a mangó, érdemes újra megkóstolnod)
a mangó nagyon finom, ha érett!
valószínűleg nem az volt, amit ettél
Avokádó? Nagyon hasznos,ha valaki nagyon nagyon beteg lehet egy kis pirítósra csinálni krémet belőle,tele vitamin ásványok sok minden!
UTÁNA KELL NÉZNI! ;)
Avokádó? Furi de fini semmi extra,én nem is tudom mire hasonlít :D
az avokádóra,vegyél egyet nyugodtan és csinálj egy kis krémet reggelire;) finom mi szoktunk csinálni :)
rendszeresen eszem avokádót, krémet szoktam belőle csinálni
önmagában nincs túl sok íze
További ajánlott fórumok:
- Szólánc érdekesebben
- Arab világ, és más érdekességek...
- Külföldi, magyar fesztiválok, rendezvények, látnivalók, programok, érdekességek városokban és falvakban ABC sorrendben
- Természettudományi érdekességek, felfedezések
- Írjátok le azt, ami először eszetekbe jut!
- Nem eszem meg se az olívabogyót, se az avokádót. Nem...