Nem élte még ki magát? (beszélgetés)
Minősítettem?Nem! Csak elmondtam a véleményemet.
Az, h miért lépett le az exem, mai napig nem tudom..de gondolom h vágyott az újdonságra.
De legalább annyi volt benne,h nem csalt meg,hanem inkább elhagyott.
És akármennyire tetszik vagy nem tetszik neked, ez 100%ig benne van a pakliban.
Nem élte ki magát.Se az egyik,se a másik.
Vannak olyan kapcsolatok ahol az egyik nem élte ki magát és elcsábulhat az újdonságra való tekintettel.Aztán vagy megáll egynél vagy nem.
De ha már 2 ember van,akik még tapasztalatlanok...akkor nagyobb az esély arra h megcsússzon a dolog.
Nem is lenne ezzel baj,h mindketten tapasztalatlanok,ha nem került volna szóba és egyikőjünkben sem vetődött volna fel ez a téma.
De felvetődött,szóval valamelyik fél elég ingatag.
Úgyis együtt maradnak , amíg be nem következik az a bizonyos féle lépés.Ezt meg nem lehet megjósolni.
A "nem nőcsábász alkat" a legrosszabb. Az rögtön dobbant.
A nőcsábász meg "csak" félrekefél.
Nagyjából azonos a véleményem itt pár emberével. Ami nem megy azt nem kell erőltetni. Ha kíváncsi akkor idővel úgy is le fog lépni, márpedig a kiváncsiság normális. Általában nem működik örökre az ha az elsők egymásnak (még akkor se mindig, ha csak az egyiknek első).
Jobb ha most szétmennek és élnek egy kicsit, ha egymásnak vannak megírva, úgy is összejönnek és szerintem ez nem a töltött képoszta effektus. Hiszen nem is tudnak mihez viszonyítani, ha nincsenek viszonyítási pontok. Mert az, hogy a szülők, barátok, hogy élnek az egy dolog, de hogy én hogyan működök egy kapcsolatban az már más.
Na ácsi, az, hogy a Te exed lelépett, nem minősíthet és nem is minősít másik embert!
Igazából a topikkal azt szerettem volna megtudni, hogy akik voltak már ilyen helyzetben, azt hogyan oldották meg? A páros egyik tagja kikérte a véleményemet/elpanaszolta a bánatát. Annyira meglepett a dolog, hogy nem tudtam mást mondani: beszélgessetek, kommunikáljatok sokat! Ez az első krízisük, és bár megbeszélték, konszolidálódott a helyzet valamennyire, valahogy falsnak érzem az egész szituációt. Csak nem akarom ráhozni a frászt ezzel senkire, elrágódok rajta magamban.
Teljesen egyetértek veled. És én viszont vállalom. Nálunk is jött a kiváncsiság. Fiatalon ismertük meg egymást, elsők voltunk, nagyon kezdők. Aztán jött a gonosz kis manó. Mindketten kikacsinottunk, egyikünk kicsit jobban :-)). kicsit összedőlt akkor a világ, de rájöttünk, együtt jobb. AZ IS!
Ez még esküvő előtt volt. Azóta sem voltunk kíváncsiak. Októberben leszünk 12 éves házasok! Nekünk sikerült! :-)
Az én exem is teljesen normális volt.Én voltam neki az első (nekem nem ő volt).
Azt mondta h soha nem hagyna el egy másik csajért.
3év után úgy lelépett egy nála 5 évvel idősebb nővel,h levegőt se volt időm venni.
Ennyit arról,h nem nőcsábász az a pasi.
Én sem értek egyet azzal, hogy azonnal a szakítsanak. Az élet nem csak fekete vagy fehér, a lényeg, hogy úgy oldják meg ahogyan nekik a legjobb, beleszólása senkinek nincs:)
legyenek még nagyon sokáig, nagyon boldogok!
Még mindig jobb, ha előtt tör ki, mint utóbb, nem? :-)
Mármint a házasságra/gyerekre gondolok.
Tényleg nehéz ez mindkét félnek és ritka, hogy túl tudnak rajta lépni, de ha elég mély a kapcsolat sikerülHET!
Ki kell próbálni! Ha kibírja a kapcsolatuk, akkor megnyugszanak, ha nem, akkor nem is volt olyan mély az a kapcsolat.
Amúgyis: zsákbamacskát nem eszünk, ugye? :-)))
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Kinek lenne kedve velem formába hozni magát?
- Szakítottál már azért, mert a fiú nem akarta elkötelezni magát (házasság, gyerek)?
- "Aki mást gyűlöl, az mindenekelőtt magát utálja. Másokban utálja, amit magában megismerni fél".
- Ha nem élte ki magát?
- A fiam lánynak képzelte magát! Segítene valaki értelmes válaszokkal?