Nem egyértelmű laboreredmény (beszélgetés)
Inzulin rezisztens vagyok, de annyira sok a glükóz a vizeletben, hogy a vérben is meg kellene jelennie de nem.
Kettes típusú cukorbetegségre gondol, de nem mondja biztosra, mert a laboreredmény számára nem volt egyértelmű.
Mivel sajnos elég régóta próbálkozunk a babával és nem sikerül a párom és én is jártunk dokinál.
Nálam tudjuk, hogy a pcos is a probléma, de kiderült van egy gyulladás is a szervezetemben amit nem találnak mi okozza.
Plusz a vizeletemben nagyon sok a cukor, de a vércukrom nem magas így nem tudja az orvosom ez mitől lehet. Azt mondta nem igazán látot ilyet magasnak kellene lennie a vércukor szintemnek.
Most megyek megint labor vizsgálatra ha ott sem lesz egyértelmű mi okozza akkor elküld másik dokihoz. Tudom valószínűleg senki nem orvos, de esetleg nem volt hasonlóan valaki? Mi lehet a probléma?
További ajánlott fórumok:
- FONTOS!!! Vérvétel laboreredményt tudna valaki értelmezni? Bepánikoltam kissé...
- Nőnapra vörös rózsát kapni valakitől, aki mindenki másnak fehéret, sárgásat vett - egyértelmű, és ha igen mit is jelent?
- Fut-fuss! Egyértelmű igeragozás. És a csuklik igét hogy mondjuk felszólító módban?
- Mikor kezdett nőni pocid, és mikor vált egyértelművé másoknak is?
- Vajon akar még valamit? Mért nem válaszol egyértelműen?
- Ti mit tennétek, ha észreveszitek, hogy a gyerekorvos elsiklik egy fontos laboreredmény fölött?