Nem annyira külön Karám (beszélgetés)
igen, itt is meglepődtem, hogy este nem kell se hosszúgatya, se pulcsi a gyerekre, pedig előző héten szükség volt rá...
strand :) de jó is az :D
én asszem felkerekedek és elmegyek paccolni vele-enyémkölyökkel :)
ma itt is gatyaszaggató meleg volt...
holnap valami strand...
húha :)
rég voltam itt (is) :D
és most jobb már az idő amúgy?
ez mellett a fórum mellett mindig elhaladok :P
hol is tartottunk? :DDD
phű meleg van :D
énisénisénis, megyek, ide is, oda is úszni, jóóó? :))
szerencsére :)
ha notebook, akkor csak szét kell pattintani-csavarni és kifújni a ventillátor részét, ha koszosodik akkor hamarabb melexxxik :) nálunk is ez a heti program, itt sok a por :P
lélekápolásnak hívom :D
áááááááááááá
halleluja :DDD
camille strikes back..
hol a fenébe voltál? :D
OK, köszike...
Csók
tudok :)
akik minket is költöztettek, ők asszem dobozokat is szereznek ha kell..
nagyon jók és korrektek..
Kicsit irigy vagyok. Neked már nem kell lobbiznod a gardróbszobáért :o))
Felvezettem az ötletet, de lepattant. Lapos pillantásokkal közölte, hogy ezt nem nyalja be, akkor sem hinné el, hogy kevesebbet vásárolnék, ha közjegyzői határozatba foglalnánk :o)))
Feltúrom a régi névjegyeket, egy nagyon klassz költöztető céggel költöztünk, mindent a helyére raktak, semmit sem loptak el, nem törtek össze semmit, nem húzták az időt, és az ár meglepően barátságos volt. Ők hoztak dobozokat is.
Kb 2 hét.
Egész életemben dobozolok... Téli cucc pinyó, nyári cucc fel. Nyári cucc pinyó, téli cucc fel.. Azt sem tudom sokszor milyen ruháim vannak... Úgy látszik eddig ez VOLT a sorsom. Talán,... most már ez az utolsó dobozolás lesz.
Köszönöm, drágák vagytok..
Apropó honnan kell szerezni jó költöztetőt és sok sok sok sok sok és még több dobozt ?
És van aki költözik.... Húúúúúúúúú....
Szegény..
További ajánlott fórumok:
- Tényleg annyira csodálatos a terhesség?
- Valóban annyira számít a méret?
- Már nem szerelmes, mit tegyek? Annyira szeretem, mégis napról napra meghalok...
- Hogyan tudnék változtatni magamon? Bennem van a hiba? Annyira magam alatt vagyok, teljesen...
- Létezik olyan cég, ami nem annyira unfair, hogy a családosoktól nem várja el a túlórát, míg a gyermektelenektől igen?
- Annyira, de annyira elegem van már a szegénységből, pénztelenségből! Szegény vagy, te hogy oldod meg a mindennapokat?