Nektek mit jelent a kutya? (beszélgetés)
családtag, barát, lelkitárs olyan aki mindig mellettem van ha szükségem van rá.
Sok embernél többet ér egy kutya!!!!!!!!!
A kutya valóságos szent. Természeténél fogva tiszta szívű és őszinte. Ösztönszerűen tudja, mikor nincs rá szükség: órákig képes nyugodtan feküdni, mikor királya belemerül a munkába. Ám amikor a király szomorú és szorong, odalopakodik hozzá, hogy az ölébe hajtsa a fejét. Ne félj. Sose bánd, ha mindenki más el is hagy. Gyere, sétáljunk egyet, és felejtsd el az egészet.
Axel Munthe
... huh... jó lenne valaki hasonló két lábon járó is... néha... néha...
a kutya alegjobb barátom
legaláb nem vág át semivel
Nem telik el nap,hogy ne gondolnék rájuk...meg mindig be is számol a család róluk!!! Nagyon hiányozik Lizuci,meg Pankuci!!!
1 hónap múlva látom őket!!!Juhééééééééééééj!:))
nekem olyan mint egy gyerek,szeretgetem őket:)
4 kutyám is van,mindegyik másért szeretnivaló:)
ha sok pénzem lenne,támogatnám a menhelyeket vagy létre hoznék egyet!
Most nekem ő a mindenem. Ha szomorú vagyok vigasztal, ha örülök velem örül és mindig bújik, mint egy kiscica. :D Imádni való.
Egyszer remélem lehetőségem lesz és tudok majd segíteni az elhagyott kutyusoknak, hogy jó helyre kerüljenek és gazdát találjanak, most erre nincs mód. :( Bár egyszer találtam az utcán egy icipici kutyust és mivel hozzánk nem jöhetett, addig mentem, míg gazdira nem találtam. Azóta is látom kerítésen keresztül, hogy jó helye lett és boldog. Szerintem mindegyik kutya megérdemelné ezt, mert nincs tőlük odaadóbb, önzetlenebb társ.
További ajánlott fórumok:
- Nektek is nehézséget jelent reggelente a tükörbe nézni/kilépni az utcára?
- Ma van péntek 13, nektek jelent ez valamit?
- 30-on túliak.....nektek is mást jelentett régen a szilveszter mint most?
- Nektek mit jelent a barátság?
- Van olyan ember az életetekben, aki sokat jelentett nektek, de sosem mondtátok el neki?
- Nektek volt már olyan, hogy kijelezte a honlap hogy van új elolvasatlan üzeneted, de mikor meg akartad nézni azt jelente hogy nincs is üzi?