Nektek mikor lett az első teszt pozitív? (beszélgetős fórum)
Van esély amíg nem jön meg. Van olyan, hogy csak később jelzi.
Nekem a kimaradt menstruáció napján mutatta.
Szia.
Remélem sikerült és csak későn jelez a teszt.
Viszont nekem voltak ilyen tüneteim, de én a ciklus elejés clostybegit-et a végén pedig 10 napig progreszteron emelő gyógyszert szedtem. És nálam is negatív volt a teszt, de nem is lettem terhes. Viszont a progeszteron megemelt szintje miatt voltak hasonló tüneteim.
Egyszer teszteltem, aznap este meló után mikor meg kellett volna jönnie.
Azonnal erősen mutatta.
Sziasztok tapasztalt Tesztelők!
Ma teszteltem először, ahogy azt a doktorom és a teszt is javasolta; egy nappal azután, hogy meg kellett volna jönnie.
Legnagyobb bánatomra sajnos negatív lett.
Enyhe hányingerem van, és a melleim érzékenyek, duzzadtak már vagy két hete.
Ha jól számoltam ovuláció utáni 16. napon vagyok, amikor azért, legalább is a legtöbb internetes portál szerint (pl. clear blue), a tesztnek érzékelnie kellene, ha van HCG a szervezetben.
Reménykedhetek még?
Tudom, hogy minden női test és ciklus más és más, mégis érdekelne, hogy nektek volt-e hasonló tapasztalatotok? Mikor teszteltetek először, amikor pozitív lett?
Köszönöm a hozzászólásokat!
További ajánlott fórumok:
- Mostanában lett pozitív a teszted? Gyere beszélgetni...2010. márc. végi- ápr. eleji babák
- Védekezés mellett pozitív teszt! Mit csinálnátok?
- Pozitív lett a tesztem:) Elmentem dokihoz ez áll a leletemen: Rendesnél nagyobb uterus, uterus afv-ben 10 mm-es endom? Szerintetek?
- Az egyik tesztem pozitív a másik negatív lett
- Hányadik napon lett pozitív a terhességi teszt?
- Mielőtt pozitívat teszteltetek, nektek is ugyanolyan mensis fájásaitok voltak, mint előtte bármikor?