Nekem sikerült leszokni a dohányzásról. (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nekem sikerült leszokni a dohányzásról.
Sziasztok!
Jár még ide valaki?
Nekem mindig igazam van. :D :D :D
A butaságot nem lehet véka alá rejteni. Aki buta, és el tudja rejteni, az nem is buta. :) (A 22-es csapdája. :D)
Mint ahogy sok-sok ezer ember menekülne onnan, ahol élnie kell, de anyagiak miatt nem tud. :(
A magyar emberek viselkedése szerintem nem abból indul ki, hogy "neked se legyen jobb, mint nekem", hanem egyszerűen nemtörődömségből/mérhetetlen butaságból/nihilizmusból.
Gondolom, ez abból következik, hogy több felmérés szerint kicsiny hazánk lakossága messze magasan vezeti a pesszimista hozzáállást szinte mindenben. Vajon miért?
Ha tehetném már elmentem volna onnan. De itt inkább az emberi viselkedésekkel van a gond. Magyar mentalitás: neked se legyen jobb, mint nekem..
:-(
Igazatok van.
De a tehetetlen dühtől vezérelt gyilkos gondolattól nem hal meg senki.
A legszomorúbb, hogy egyáltalán nem vagy egyedül a gondoddal.
A cigi csak egy fokkal "jobb" az alkoholnál: hatására nemigen fordulnak emberélet ellen. Míg az alkohol hatására...
Ha ez így van, akkor te valóban kigyógyultál ebből a rohadékos szenvedélybetegségből. Hatalmas fegyvertény!
Ehhez tényleg csak gratulálni lehet. :)
Anyukám rengeteget kínlódott, mire le tudott szokni, egy betegség miatt sikerült neki, 40 év dohányzás után, már 14 éve nem dohányzik.
Ez a szenvedélybetegség, sajnos, mikor már kevés az akaraterő.
Én is egyik napról a másikra tettem le, nem voltam szenvedélybeteg.
Igazán nincs mit, ez természetes. :)
Ez is olyan szenvedélybetegség lehet, mint az alkoholizmus. Arra azt mondják, hogy nincs gyógyult alkoholista, csak olyan, aki nem iszik egy pohárral se.
Többen is írták már a cigiről: leszoktak, de ha vissza-, belegondolnak hiányzik nekik. :(
Nekem a háziorvosom vágta a pofámba. :S Nagyon elszégyelltem magam akkor.
De ez is kellett hozzá!
Utóbb a pasim a házilag töltött cigire szokott rá. Annak valahogy sokkal rosszabb szaga volt, mint a gyári cigiknek. Esküszöm, hogy hányingerem volt, amikor megéreztem rajta. Nagyon sokszor vitatkoztunk miatta, aztán besokallt, és leszokott.
Viszont az a furcsa, hogy nem mindenkiről hat rám kellemetlenül a cigarettaszag. Az egyik barátnőm cigizik, és imádom nézni, ahogy szívja a bagót. Nem is "olyan" büdös tőle, hogy behányjon miatta az ember.
Meg volt egy vendégem, egy srác, akit tetováltam régebben. Visszajáró vendégem volt, és mindig tartott cigiszüneteket munka közben, tehát nem is egy szálat szívott el. Beszélgettünk is, és éreztem rajta a cigit - ugye elég közel ültünk egymáshoz - mégis inkább kellemesnek találtam.
Amúgy nem vagyok perverz, de ahogy említettem, szeretem nézni, ha valaki cigizik. Akkor pedig még jobb a "hatás", amikor látom, hogy jólesik neki a bagó, nem csak úgy siettében szívja. :DDD
További ajánlott fórumok:
- Cigi nélkül avagy ki akar mostanában leszokni a dohányzásról
- Hogyan tudok leszokni a dohányzásról?
- Mágneses Biorezonancia - Leszokni a dohányzásról. Mik a tapasztalatok?
- Ki akar velem együtt leszokni a dohányzásról?
- Próbált -e már valaki leszokni a dohányzásról Allen Carr módszerrel?
- Terhes vagyok és sajnos a dohányzásról még nem tudtam leszokni. A Nikoretta rágógumit lehet alkalmazni?