Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nekem egy énekesnőnél kizárólag a hangja számít, az tetszik... fórum

Nekem egy énekesnőnél kizárólag a hangja számít, az tetszik... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

febr. 7. 22:35
egyetertek veled !
6. Lady Lavender (válaszként erre: 5. - F78a5227f0)
febr. 7. 16:08

Vallaltak valami munkat, wmit utana megnehezitette az eletuket szerintem.

Sztem a test kept zavar nem innen indul.

Hanem onnan, hogy nem fogadjuk el a fejlodest, vagy ami tortent..

Egy rakas cucxot kiszortam a koltozes elott. Nem carok voltak, de mar nem jok a vallamra, karomra, mert a meloban sok sulyt emelgettem meg futkostam vele le-fel.pont azert en, mert gyors es fitt vagyok.

Engem regen a kaka terapeutam kirofogott. Ami kigyetlen volt.

En mindig oltan akartam lenni, mint voltam. De nem lehetek.

5. f78a5227f0 (válaszként erre: 4. - Lady Lavender)
febr. 7. 15:49
Én nem mondtam, hogy gond. Vagyis a gond az benne,hogy a szép hangú, de nem tökéletes testű énekesnőt úgymond letagadják. És ezek a fiú és lánycsapatok is mennyit tettek a testképzavaros fiatalok számának növekedéséért...
4. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - F78a5227f0)
febr. 7. 15:47

Valamikor a 90'-es evek vegen, 2000 elejen a Naplo csinalt egy ilyen kamu csapatot, es licitalni lehetett ra, a beveled meg jotekonysagra ment elvileg.

Mi a baj ezzel? Csak penz csinalas. Valaki megcsinalta, valaki megmarketingelte. Eladtuk. Ennyi

3. f78a5227f0 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 15:27

Szintén.

Régen divat volt, hogy a csinibabákat kirakták tátogni-táncolni a színpadra, de az igazi énekesnő nem volt jelen,playbackről ment az egész.

Itthon erre azt hiszem az Ufo egy példa,nemzetközi viszonylatban pl. az E-type.

febr. 7. 15:13
Alapvetően egyetértek, de nálam lényeges szempont a hitelesség is. Illetve taszít, ha egy énekes pl. politikai előnyt élvez.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook