Neked van barátod? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Neked van barátod?
Igen, gondolom azok osztják meg egy fórumon a gondjaikat, tárulkoznak ki, akiknek a hétköznapi életükben, mindennapjaikban nincs kinek elmondani a gondjaikat, bánatukat vagy egyszerűen nincs kivel beszélgetniük.
Az nagyon rossz lehet.
Nekem szerencsére ilyen gondom nincs, ezért nem avatok be senkit a fórumon olyan dolgokba, amihez idegennek semmi köze.
Ha valaki kitárulkozik, az visszaüthet. Olvastam itt már én olyan dolgokat, hogy csak néztem ki a fejemből, miket vagdalnak egymáshoz emberek a megosztott információk alapján.
Akinek jó érzés kiöntenie itt a lelkét, az tegye, én meg tudom beszélni a hozzám közeli emberekkel, itt meg leginkább olvasgatok, és olyan témákhoz szólok hozzá, ami nem árulkodik rólam.
Bőven elég, szerintem egy-egy hozzászólás is sok mindent elárul az emberről. Nem igaz? :)
Én nagyon kevés információt osztok meg magamról. Ami kiderült rólam, az a hozzászólásaimból adódott.
Kitárulkozni idegen emberek előtt mire jó?
Nekem van.
Írhatom úgy is, hogy nekünk a férjemmel vannak igaz barátaink. Házaspáros.:)
Ami tényleg ritka, de nálunk hosszú évek óta tart. Márpedig ami több, mint 10 éve működik, az már igaz barátság.
Jó rég nem írt ide senki.
Egyre kevesebb ember van akinek van igazi barátja.
Egyre több a netes barátság ,idézőjelbe téve.
Ismeretlenekkel osztjuk meg a gondjainkat.
nincs.
ahányszor gondban vagyok, újra szembesülök ezzel.
sziasztok!
Eddig csalódások sokasága, ezért kicsit elbátortalanodtam, és nagyon óvatos lettem! Nincs barátom!
Pozitív vagy negatív értelemben?
Mert nem mindegy...
Amúgy miért változott meg?
Esély az mindíg van...
Nem beszélve a reményről... :)
Szerintem nem jó egyedül senkinek sem:(
Már nincs bizalmam:(
Esélyt sem látok!Jó nekem egyedül:) Vagy nem?
Nem úgy tűnik mert olvastam a cuccait...
Bár a fiaim néha olyan meséket találnak ki hogy bármelyik nagy mesemondó elbújhatna mellettük:)))
Na most aztán elgondolkoztattál:)
Nekem az a fura hogy valaki 46 éves fejjel írta ezt... Talán még a 10 éves fiam se mond ilyet,sőt ő azt mondja: " ő a haverom"...
Na erről ennyit:)
ilyet kb. tizévesen kérdeztem az osztálytársamtól :) így ment akkor, leszel a legjobb barátnőm? és minden évben új volt :D
na mindegy...szóval így nem lehet...egyik pl.:7évig tartott mire erre a szintre jutottak,amit írsz -teljes bizalom.
További ajánlott fórumok:
- A barátod (férjed) az exével barátok maradtak, (napi telefonkapcsolat). Mit teszel? Elfogadod? Tolerálod? Vagy helytelen?
- Költöznél kis "faluba" barátod / szerelmed miatt?
- Küldj egy zene számot kedves barátodnak, barátnődnek:)
- A magány... Amikor már egyetlen barátod sincs...
- Téged zavarna, ha az "új" barátod még az anyjával élne 28 évesen?
- Mit tennétek, ha egy barátod azt mondaná neked, hogy várj rá, mert neki te vagy az igazi, csak most előszőr ki akarja szórakozni magát?