Neked mikor kezdett nőni a melled? (tudásbázis)
Igazából terhesen....az első terhességem alatt 24,a másodiknál 22 kg-ot híztam.
Úgy néztem ki,mint egy fejős tehén:))))))
Aztán a fogyás után valahogy itt maradtak a cickók.
Jó most sem 90-es melltartó kell,de azért maradt itt valami:))))
14 évesen,kicsit el maradva a többiektől,de hamar utolértem őket,sőt jócskán túl is szárnyaltam!
Nagyon zavaróvolt,iszonyatosan gátlásossá tettek a nagy melleim,még a mostani jellemmemre is ki hat!
Az egyetlen anyai örökségem aminek nem örülök!:-(
Nem igazán tudom, h ki melyik generációból való, én még elég fiatal vagyok. Nagyon nagy befolyása van annak, h ki hány éves most, mert más generációba tartozik. Régebben a lányok később értek, később kezdtek cicisedni és szőrösödni. Ma már teljesen más a helyzet, épp ezért rossz érzés azoknak a 10 éves lányoknak, akik később fejlődnek a többiekhez képest... Lehet, h az osztályban már mindenkinek van egy kis melle, neki meg semmi nincs... A fiúk cikizik érte, stb...
Nekem ötödikes koromra már voltak melleim, de nem igazán emlékszem, h mikor kezdtek nőni. Azt tudom, h akkor már szőrösödtem is és ötödik után nyáron meg is volt az első menstruációm. Ez általános is volt már az én generációmban.
A hugom 8 évvel fiatalabb tőlem, az ő generációja még hamarabb fejlődött. Néhányuknak már az óvodában elkezdett nőni a melle és elkezdtek szőrösödni és általános másodikban sokan már menstruáltak is... Változik a világ, épp ezért nekünk is máshogy kell a gyermekeinkhez hozzáállni... Felgyorsul a testi és szellemi fejlődésük is. Nem fogják azok a könyvek és mesék lekötni őket, amiket annó még mi olvastunk... Változni kell a szülőknek is! De sajnos ez a része nem nagyon szokott megtörténni, csak a siránkozás megy...
Hát nekem mondjuk akkoriban kezdett nőni és nagyon utáltam:-(
Na persze ez nálam sem tartott sokáig:-)
Hááát, az enyém még most sem túl nagy.:(
:DDD
További ajánlott fórumok:
- Szavak "te" kezdettel
- Mikor kezdett nőni pocid, és mikor vált egyértelművé másoknak is?
- Hányadik héten kezdett el nőni a pocakotok?
- Hány hetes várandóságnál kezdett el nőni a hasatok?
- 6 éves kislányomnak az első tejfoga nem esett ki, viszont beljebb már elkezdett nőni a csontfoga. Mit csináljak?
- Ha hízol, a melled is szokott nőni, vagy oda nem mennek fel a kilók?