Neked mi az, ami a tökéletes kényeztetést jelenti? (beszélgetés)
Egy jó vacsora egy kellemes helyen, utána hazamenni, és ágybabújni. (a pároddal)
:-)
Mivel csak tusolóm van,kádban fürdés kivan zárva!
Elmegyek a kozmetikushoz és egy jó arc masszázs,a masszőrhöz,és jól megmaszíroztatom magam.
az egyszál nyakkendő.....alig bírtam abbahagyni a nevetést...ha ezt a párom megvalósítaná azt hiszem meghalnék a röhögéstől!!! :))
de természetesen állok elébe!
Reggeli az ágyban,majd a férjem kérdezze meg mihez lenne kedvem..rövid gondolkodás után felsorolnám.Ő szép sorjában kedvemre tenne,ahogy kértem.Ezek után közölné,kellemesen elfáradtam,de itt az ideje készülődni,mehetünk ebédelni.
Egy elegáns étterem,halk zene,meghitt beszélgetés és nevetgélés.
Ebéd után séta szűk utcákban kézenfogva.Kirakat elött meg-megállva,fürkészné ugyan mire vágyik a drága?))
Míg én a szépségszalonban szépülök,Ő valami meglepivel vár,türelmesen..nem dobolva ujjaival,csak úgy békésen,és boldogan..
Mikor megjelenek új frizurával,és remek sminkkel üde arcoman,csillogó szemekkel csak ennyit mond:
ÓÓhh nálam szerencsésebb és boldogabb férfi nem is létezik:)Enyém a világ legszebb asszonya:)
Én kacéran pislogok,és elkönyvelem magamban,milyen igaza van.
Otthon a lakás feldíszítve,virágesővel megelégszek..és egy meghitt pillanatban átadja az áhított meglepit,amit már kifürkészett-erre vágyik szerelmem már régen.
Olvadozok a gyönyörtöl,és meneten bontogatom,örömömben a nyakába ugrok:)
Itt az este,és a 2 szinházjegy,a ház elött limuzin,a sofőr ajtót nyit:)
Az előadás remek,élvezem.
Majd jöhet a vacsora ezek után a fene bánná ha otthon is..lehet hajába főtt krumpli is:)
Közös fürdő,dagonya a kádban,illatfelhő úszik a lakásban.
A kandalló elött ott a behűtött pezsgő,és az elmaradhatatlan eper,és némi desszert..
A többit a fantáziátokra bízom:))
Én pedig megcsipkedem magam..ÉBRESZTŐŐŐŐ:))))
További ajánlott fórumok:
- Szépség, kényeztetés
- Mi az ideális gyermekvállalás ideje, avagy örök harc a tökéletes élet után?
- Létezik olyan, hogy tökéletes nő?
- Ti nem unjátok a tökéletes test kultuszt?
- Neked mi jelenti a boldogságot?
- A férfi szerelmet vall neked, de te nem viszonzod.Szereted, de nem szerelemmel.Tudod tökéletes lenne vele, de nincs nálad szerelem.