Neked mi jelenti a boldogságot? (beszélgetés)
ha háborítatlanul el tudok mélyedni magamban.
A boldogság nekem azt jelenti, hogy nem érzem semminek a hiányát. Minden úgy van jól ahogy van :-)
az egeszsegem es csaladom.
10 hetes a lányom, nekem most ő a boldogság. Anyának lenni. Sziruposan hangzik, de amíg nem volt, addig én sem hittem el...
Amikor úgy ébredsz, hogy nem kívánhatsz egyebet
Nekem már az is boldogság,ha van egy olyan nyugodt napom,amikor nem érnek el a problémák,amik minden naposak ebben a mai világban!A boldogság nagyon törékeny dolog lett!
Ilyenkor boldoggá tesz,ha eszünk egy finomat,jókat beszélgetünk a szeretteimmel,és a párom jelenti számomra a legnagyobb boldogságot! :)
Testi, lelki, anyagi jólét, azoknak akik kedvesek számomra, és mindez magamnak is =boldogság
Lelki és testi harmónia...hmm..
Tegnapelőtt.....
Szóval lesz egy új topik is? :)
Tnap volt a boldogság világnapja, bár én úgy gondolom ehhez nem kell külön világnap.;)
Ha írsz, fogalmazd meg egy mondatban, mit jelent neked, mikor érzed magad boldognak.
hogy van egy szereto parom,es egeszseges vagyok,es 2 szereto gyerekem,nem kell ennel tobb.
A boldogság számomra azt jelenti, ha csak egyszerűen jól érzem magam, minden külső hatás nélkül. Persze a szeretet az nagyon fontos, hogy legyen kit szeretni és engem is szeressenek.
Ha valamelyik szerettemet boldognak látom.
boldog gyerekszempár, maszatos pici kéz az ölemben, nedves kutyusorr, szeretni és szeretve lenni, és ha bújhatok
szeretni es szeretve lenni
na es az egeszseg persze hisz anelkul mit er az elet?
Nagyon szépen fogalmazol.Sok fórumba beleolvastam,de ilyen szép gondolatokat nagyon kevesen írnak.Sok-sok panaszt,elégedetlenséget,
annál többen.Kívánom,hogy az életben találj meg minden szépet és jót.Megérdemled.Isten áldása mindig legyen Rajtad és Szeretteiden.
Juditmama.
az, hogy hónapok óta JÓL vagyok. :)
ha valaki megsúgná, még hány napot kell élnem.
Hogy mi? Minden, ami jó dolog, a lágy szellő simogató érintése, a napsütés, a zápor illata, bentről a hóesés, a boldog és felejthetetlen pillanatok, a szerető emberek, egy igaz mosoly, a gyermeki kacaj,a család, egy csillogó szempár, a szerelem csodás érzése, és a tudat,anyagi biztonság, a szeretkezés, na és még sorolhatnám, de a legjobb akkor, ha ez mind a tied, részed van benne.
Ákos mosolya és csillogó szeme. :)
További ajánlott fórumok: