Neked melyik diéta jött be eddig, és miért? (tudásbázis kérdés)
Elküldtem!
Ha kérdésetek van írjatok nyugodtan!:)
Szia!
Nekem is eltudnád küldeni az üzenetet?
Puszi
2009. március-május,csak tornával(Réka napi 40 perc,1 nap pihenőnappal/hét) 2,5 kg mínusz,de egy idő után stagnáltam,ezért
2009.június-augusztus Norbi update+ Réka tornák 2.5 kg mínusz
56 kg volt a kezdősúlyom februárban,most 51 kg-nál tartok.Ezt szeretném tartani a továbbiakban.
Én Paul McKena módszerével fogytam 3 hónap alatt 5 kg-ot.
Sportolás ritkán.
Én nem vagyok nagy diéta szakértő, de úgy tudom, hogy a Weight Watcers diétánál nem kalória számolás van, hanem pontozva vannak az ételek. Magasság súly függvényében megadják, hogy hány pont ételre van szükséged, és annyit ehetsz.
Van itt a hoxán ilyen fórum:)
Weight Watchers
heti 0.5-1 kg
néha szobabicó
Tehát 1 hónap alatt?
Szép:))
-saját magam által összeállított diéta. napi 5x eszem, keveset, de megválogatom hogy mit (tészta, rizs, krumpli, édességek, kenyér nem)
-július 27-e óta
- eddig 8 kg-ot fogytam
-napi kb 30 perc biciklizés a munkámból kifolyólag, egyébként hetente-kéthetente egy nagyobb biciklitúra a párommal
- Norbi update
- 2x fél év
- 2x 10 kiló
- 30 perc duci tréning
90 napos
már januárban befejeztem
kb 15 kiló, aztán később még kb5.
Hát ritkán a legegyszerűbb duci tréning egyik rövidke része :D mikor volt hozzá kedvem.
Kérdezek:)
A szétválasztós diétánál, ha nem esztek kenyeret, tésztát, krumplit, rizst, akkor a husihoz mi a köret? Csak zöldségek?
- nincs neve (egyszeruen kevesebb kaja, no cukor,no zsir,no teszta, stb)
- 2009 aprilis
- 26kg
- munkaba jaras rolleral (kb napi 2x3/4 ora, vagy ha ez nincs akkor napi 3/4 ora elliptikus, ha ez sincs akkor a napi teszveszen kivul nem sokat).
Vegyes módszer (1000kcal, csökkentett ch, cukros és fehérlisztes ételek, krumpli, rizs tiltó listán vannak :)) )
8 hónapja csinálom
24-25kg-ot fogytam
fél évig semmit sem mozogtam szinte
(mostmár heti min. 2 órát bringázok)
Torna
5 kg
2 hónap
sziasztok
nekem is a norbi reka update jott be...semmi vagy csak nagyon keves szenhidrat!
hali
norbi update
fél év alatt
-10 kg
nem mozogtam
-Norbi
-május
-15 kg.
-Réka: add önmagad...heti 2x-3x ráveszem magam...többet kéne, de utálok tornázni...
szia! Én akupunktura mellett csináltam egy 600 Cal-s diétát. 45 nap alatt lement több mint 10 kg... ám ez igencsak orvosi felügyeletet igényel. aki azonban megteheti szerintem próbálja ki.
most pedig több "divatdiétából" gyúrtam össze a magamnak valót. vagyis: figyelek arra hogy mit mivel eszek (szétválasztó diéta) mikor eszem (Norbi) és közben nagyjából a kalóriákra is figyelek. bonyolultnak tűnik de nem az...
egy hónapja csinálom
2-3kg-t fogytam, centikben viszont sokat.
minden nap 1-1,5 órát mozgok.
Helló!
-90 napos
-már nem csinálom
-20 kg-ot
-nem mozogtam többet,mint egyébként és még egyszer kétszer bűnöztem is mellette.
További ajánlott fórumok:
- Volt már olyan jóslás, ami bejött neked?
- Amikor megtudtad, hogy aki tetszik neked, már foglalt, letettél róla, vagy azért reménykedtél? Esetleg össze is jöttetek? Ha igen, hogyan?
- Ki mennyit fogyott eddig? (2010.jan.1-óta) Melyik diétával, és mennyi mozgással
- Mikor diétáztál, neked megvolt a heti 0, 5-1kg fogyás?
- Szerintetek ez milyen diéta, és meddig lehet betartani?
- Fehérje diétát meddig szabad csinálni?