Ki mennyit fogyott eddig? (2010.jan.1-óta) Melyik diétával, és mennyi mozgással (tudásbázis)
Jan.12óta -6kg!
Kalória, ch számolás+heti 5-6 mozgás!
5 kilót
nem evés + fekvő
és jó a régi farmernadrág rám :-)
Jan.4-én kezdtem és 7 kiló minusznál tartok. Délelőtt szénhidrát, 14 óra után már csak fehérje.
Torna mindennap. (40 perc Norbi)Igaz a múlt hét kimaradt (eü. okokból) de igy is megvolt a 1,20 kg minusz :)
Négy kilót.
Ma nem mérem meg magam inkább...
December 4-e óta : kalória számolással, és heti 3* tornával, plusz a mindennapi tevékenységek:) Nekem:
7 kg. ment le:)
Sziasztok!
Én 7 kg-t fogytam jan 11. óta 90 napossal. 0 mozgással. És közben főzök a családra. mindenkinek szép napot.
Halihó
2.5 kg-ot kcal számolás és egy kevés torna is volt azóta
Helló csajok! Nekem nyáron meg ősszel ment a fogyi...-18 kg...azóta, amióta beállt a hideg idő, egyszerűen nem megy...sem a kg-k, sem a szigorú betartás...:(
De legalább nem hízok!:)
Ha minden jól megy akkor 2 kg-t, nuku mozgás és kcal ill. ch számolással.
Ünnepek alatt se jött vissza semmi, akkor is sikerült 1 kg-t fogynom.
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Zsírbontó keménymag - 90 nap mozgással és diétával július 18-tól. Ki akar velem tartani?
- Szerintetek 3 hónap alatt napi 2 órás mozgással és 500 kalóriás diétával mennyit lehet lefogyni?
- Melyik sporttal, mozgással(és persze diétával) tudok a leghamarabb változást elérni?
- Életmódváltás diétával, mozgással! Gyertek támogassuk egymást, hogy ne adjuk fel pár nap után!
- Utolsó 4-5-6 kiló együtt mozgással és diétával!