Neked is kínszenvedés az epilálás? (tudásbázis kérdés)
egyszer nekem is volt epilátorom...na túl is adtam rajta az első féllábszárnál! 2szer szültem, hát elviselhetőnek mondanám az epilhez képest! :) de lehet h ebben csak szerencsém volt?
amúgy a gyanta a legtartósabb, és mivel kozmetikus csinálja, nincs mit tenni, tűrni kell :) és rövidebb idő, mintha magadat kínzod! :D
Lehet, de a borotvát nem szeretem, mert 1-2 nap és már borostás is.
Úgyhogy én a gyantára esküszöm, de ha épp nem tudok elmenni kozmetikushoz, akkor epilátor. Borotva csak a legvégső esetben.
Sziasztok!
Én borotválni szoktam,de mivel megyünk nyralni kölcsönkértem egy epillátort...hát túlvagyok egy szülésen 4 tetováláson,de ezt nagyon nehezen birtam,többször meg kellett állnom.Ja és beválaltam a hónajt is,na az kemény menet volt...
Lehet egyébként hogy újabb esetleg jégakus gépekkel nem fáj annyira
Ott lent?
Szólni kell a pasinak, borotválja le, hidd el, sokkal kellemesebb élmény. :)
Igen, és minél gyakrabban epilálsz, annál gyorsabban.
Szerencsétlenek!
A lábamon kívül máshol nem próbálnám ki, még hónaljon se!
A gyanta is elég húzós volt számomra, előtte már szorongtam a félelemtől.
Örülök, hogy rátaláltam erre a módszerre.
Ez tetszik :D
Nekem abszolút nem fáj hónaljnál, meg lábon. Lent egyszer kipróbáltam, de soha többet! Ott én is a kínok kínját éltem át.
De ha valóban nagyon erős a szőrzeted, akkor sajna neked fájni fog ez után is. :(
Gyantát még nem próbáltad? Egy fokkal kíméletesebb az epilátornál.
Nekem is fáj eléggé, de én most azt akarom kipróbálni, h a megszokottnál melegebb vízbe fürdök, és a meleg víz hatására tágulnak a pórusok, így nem fáj annyira! :)
Itt találtam: [link]
További ajánlott fórumok:
- Fogyóholdkor epilálás! Próbálta már valaki?
- Fáj az epilálás?
- Terhesség alatti epilálás
- Kész kínszenvedés mindennap bemennem a suliba, és nemcsak azért, mert utálom, egyszerűen lelkileg rosszul vagyok, mit csináljak?
- 2 éves kislányomnak kínszenvedés a körömvágás. Mit tegyek?
- Hogyan tüntethetném el az epilálás utáni durva sebeket?