Neked h tetszik a védőnőd? (beszélgetés)
Én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Segítőkész,aranyos.
Tartjuk a kapcsolatot a mai napig is. :)
Sziasztok!Én irtam meg a kérdést!
Kicsit most bánom h annyit panaszkodtam igaz a dolgoknak nincs összefüggése de mégis sajnálom....a védőnőnk 2 hete meghalt rákban.Igaz az első kettőt legyőzte de a harmadik áttétes lett neki....ez a májra ment neki és nemrég temették el....:(azért ez nagyon szomorú dolog mert 33évig volt a falunkban a gyermekek védőnője...sokak fognak megemlékezni róla...szeretett óvónénink,Jutka néni mellé helyezték végső nyugalomra!
Nekem szerencsém van, nagyon aranyos, jó dolgokat mond, felhívhatom, ha valami gond van...
Hasonló korú, jól kijövünk.
Summa: Cuki a csaj :)
Tavaly láttam utoljára,az előtte lévőt egyszer meg a tanácsadáson.Azt hiszem ez elmond mindent!
Viszont mikor a kislányom megszületett az első kettő nagyon kedves és segítőkész volt.ár,hogy máshova került el.
Sziasztok!
Nekem sajnos nem vált be.Terheségem alatt havonta jött,1 órán keresztül duma-duma,kérdezni sem tudtam mert nem jutottam szóhoz.Aztán mikor meglett a baba,alig jött ,változatlanul csak a duma-duma,kérdezni most sem lehetett,így mindent ami érdekelt könyvből olvastam ki(ennyi hasznom lett hogy rászoktam az olvasásra).Szerencsére a doki nagyon rendes ha vmi bajom van ő válaszol,sőt a számba rágja a teendőket.Vele szerencsém volt,csak sajna most nyugdijba ment, most a lánya van helyette.
Szóval az én védőnőm a 3és fél év alatt 4szer volt nálunk.Sőt kivétel nélkül mindig délben állított be.
Én lehet, hogy megint újjat kapok ( aki eddig volt lehet, hogy gyereket vár)
Eddigi áltagom:
1 Tehesség: 2 védőnő
1 megszületett gyermek: 4 védőnő
2. Terhesség: 2 védőnő
Ez azért valami! Baromira szeretik a körzetemet:)
Pedig a legfontossabb a BIZALOM!
Aranyos, és legutóbb mikor nagyon beteg volt a gyerek, olyat tettek kisfiamért a férjével, hogy le a kalappal előttük! (Szomszéd városba átküldte értünk a férjét autóval, aki orvoshoz is elvitt bennünket.)
Éjjel-nappal segít, ha szükség van rá, és nem küld el az anyámba, ha éjjel felhívom ha sürgős a dolog...:)))
Tehát, minden tiszteletem neki!
nekem nincs gondom vele..... már egy éve nem láttam :)
viszont amíg láttam sem volt gondom.
nekem meg nem volt hozzajuk kozom
De szerintem nem is lesz. En szeretnek a gyerekorvosra, a csaladtagjaimra, a barataimra, a konyveimre es a forumokra, az internetre hagyatkozni.
Nem erzem szukseget, hogy valakik bejarkaljanak felugyelni
Valamiert ugy erzem, ennek a szakmanak is lealdozoban a csillaga
További ajánlott fórumok:
- Neked hogy tetszik ez a keresztnév?
- Mi a párod keresztneve, és neked tetszik?
- A megadott tárgyból színe vagy mintázata neked vagy a családodnak milyen színű? - Amikor több is van, ami legjobban tetszik vagy akár mind.
- Melyik játék tetszik neked jobban itt a Hoxán?
- Adnál olyan nevet a gyerekednek, ami neked nem tetszik?
- "Harcolnál "egy férfiért, aki tetszik neked?