Gyönyörű a kisfiad, gratulálok hozzá, és nagyon örülök, hogy minden rendben van vele!!!!!! Sok boldogságot és egészséget kívánok az egész családnak!!! :)
Igen, ez a nagy kérdés a MIÉRT után!Minél több info a megoldás szerintem.Bár ahogy írod a nagyfiaddal 3 dokinál is voltatok.Nagyon nehéz okos lenni a mai világban, ahol az orvosoknak a foglalkozása már nem a hivatása.Én az ösztöneimre is szoktam hallgatni, és a szerencsére!:-)
Örülök,hogy happy end lett a vége,tudom,mennyire vártátok ezt a csöppséget.
A dokin teljesen kiakadtam,nem gondoltam volna ilyen gerinctelenséget.Szerintem az előzmények miatt félt bevállalni titeket.Hál' Istennek nélküle is megszülethetett Bence.Gratulálok!
Sajnálom, hogy Ti is sok rosszon mentetek/mentek keresztül....... Borzalmas, hogy a 21. században ennyi a beteg baba.
Próbálom mindig pozitívan felfogni! Rosszabb is lehetett volna.... "jól" jártunk, hiszen megmaradt a veséje, nem kellett kivenni!
A dokikról inkább nem írok semmit..... Épp most volt 2 vesszőfutásunk. Egyik a nagyfiammal, másik a kicsivel. A nagynak romlik a szeme, 3 doki 3 féle szemüveget javasolt!!! A kicsi kruppos, 2 doki 2 féle képpen mondja a magáét. Egyik szerint kell egy bizonyos gyógyszer, másik szerint rosszat teszek, ha adom neki..........
Gratulálok a cikkhez.Szeretem az ilyen írásokat. Soha nem szabad feladni és bízni kell mindig.Az én fiam is 14 hónapos és nekünk is vesemedence tágulatunk van.Nekem is észrevették már a terhesség alatt és mi is jártunk Uh-ra rendszeresen.Szerencsére nekünk műteni nem kell, de rendszeres kontroll az nekünk is van az életünkben.Sajnos én is láttam az 5 hetes fiamat kikötve a rácsos ágyon életmentő műtét után, szóval ezt is 100%-osan át tudom érezni.Kűzdeni kell a gyerekért.Engem nem érdekelt hogy esetleg hisztis aggódó anyukának néznek és hazaküldenek.Sajnos nem tették.A végén nekem lett igazam és a megfelelő helyen befektették és másnap megműtötték.A lényeg szerintem, hogy egyetlen orvosba ne bízzunk, hallgassunk meg több véleményt.Kitartás, erő ami kell, hiszen ha nekünk nincs, akkor az a pici baba aki épp most csöppent a világunkba hogyan vészelje túl a dolgokat?Minden jót nektek.Vigyázzatok magatokra!
Nagyon jól vetted az eléd kerülő akadályokat és küzdöttél a babádért,ezért csak felnézni tudok rád,így is vállaltad hogy nem tudod mi lesz és kitartottál,megy a drukk hogy minden rendben legyen!
Ahogy a történet elejére értem, már folyt a könnyem. És ahogy egyre jobban belemerültem, törölgetni kellett a szemem, hogy egyáltalán lássam a betűket. Nagyon szorítok Nektek, hogy minden a legnagyobb rendben menjen és ne kelljen többet szenvednetek! A kínok kínját élted át, én meg egy sima szüléstől is félek... pedig az ennyi minden mellett gyerekjáték. És igazad volt: sok kitartás és még több szeretet!
Ez a történet a harmadik terhességemről és a második fiamról szól.
Terhességem nem volt problémamentes: hányás, kórház, aggodalom… A babám élete gondokkal kezdődött, de sikeresen vettük az akadályokat!
Történetem legyen támasz azoknak, akik hasonló gondokkal küzdöttek/küzdenek.
Üzenem mindenkinek: KITARTÁS ÉS SZERETET kell a nehéz időkben!