Néhány kérdés pelenkatortával kapcsolatban (beszélgetés)
Én is csináltam már pelustortát:-)
Sima befőttesgumit vettem, és abból a legnagyobb, a fehér, simán körbeérte, pedig 3 szintes torta volt. teszek fel a naplómba képet róla:-) csak pelusból állt, de nagoyn büszke voltam magamra, hogy elsőre így sikerült:-)
Klassz lehetett:))
Mint már írtál rövidárú boltban tutira lehet méterre különböző szélességű gumit venni, aztán a külsejét szép szalaggal díszíteni.
Én még nem csináltam, de ami késik, nem múlik:)
Köszi mindenkinek a választ. Most mennem kell, mert felébredt a kisfiam. Majd később válaszolok.
Üdv Mindenkinek
Először is gratulálok az új kis jövevényhez:))
Én mindenképp az első látogatáskor adnám oda egy pár aznapi újsággal együtt, amit összehengergetnék, és egy selyemszallaggal kötnék át. Lehet erről már lecsúsztatok, de máskor is felhasználható ötlet:)
Szerintem nyugodtan lehet az első látogatáskor adni, a pelenka mindig jó ajándék.
Én már készítettem pelustortát. Mi nászajándékba adtuk, középen egy kis befőttesüveg volt, abba került a pénz, ezt körberaktuk egy sor pelenkával, majd körbekötöztük egy vékony szalaggal, aztán még jött egy vagy két karika, és a külsőt egy szép szalaggal fogtuk össze.
Én is úgy gondolnám, hogy első látogatásra jobban illene, de a férjem szerint a keresztelő lenne alkalmasabb. De hát, mikor lesz az még?!?!?!?
A papírboltot megnézem majd.
Köszi szépen.
Én első látogatáskor adnám oda.
Gumit nézd meg papírboltban, szerintem pl ilyen nagyobb adag leveleket ilyenekkel szoktak összekötözni.
Unokatestvéremnek hétfőn született kislánya, és szeretnénk nekik pelenkatortát ajándékozni. Viszont nem tudjuk, hogy mikor érdemes odaadni: amikor hazajönnek a kórházból és először látogatunk el hozzájuk vagy inkább csak a keresztelőkor.
A másik kérdés elsősorban azoknak szól, akik maguk is készítettek már pelustortát. Láttunk képeket, videókat, leírásokat, viszont nem tudjuk, hogy hol lehet venni akkora gumikat, ami körüléri a kész tortát, amivel rögzíthetem.
Remélem lesz, aki tud ebben segíteni.
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre
- Állásinterjúval kapcsolatos kérdések, tapasztalatok
- Pánikrohammal kapcsolatos kérdések...
- Egy vállalati vezető/középvezető, válaszolna nekem néhány kérdésre a vállalat vezetésével, működésével kapcsolatban?
- Egyéni vállalkozással kapcsolatban lenne néhány kérdésem, tudnátok segíteni?