Néhány férfi miért gondolja, hogy a nők tisztességes állás mellé még "extrát"is bevállalnak? (beszélgetés)
Hát sajnos azért,mert régen volt már nővel és már mindenről "arra" asszociál,valószínűleg a csirkepörköltjéről is...A normálisabbja ettől még tudja tisztelni a női nemet,de jó néhányan átmennek taplóba.Ami tök gáz...:/ Ja...amelyik meg nem tudja,hogy ez a baja,az meg átmegy agresszívba.A kevert palimadár a "legklasszabb".:/
Ilyenkor az ilyeneknek simán be lehet szólni,az alsó fokozat ez: "csinálj már magaddal valamit.",a felső meg ez: " ".
Ble...
Ezek alapvetően szexhírdetések, azaz szex bizonyos összeg fejében.Nem olyan prosti munka,mint a klasszikus hanem mondhatni hivatásos szeretői munka.
Nekem van egy barátnőm,aki diplomás van rendes állása,de mellette van némi mellék kereste így.Egyedül maradt két gyerekkel,nagyon nehéz éveik voltak megelégelte és így belekezdett.Mára 4 fix szeretője van,akik havi bizonyos öszeget adnak neki.Elmondom mind a 4 pasi nős minta férj...
Én ha 60-70 éves lennék tuti ráirnék egy ilyen takarítós munkára protko ki jeligével:D
Viccen kívül nem hiszem hogy azok a nők akik házvezetőnőnek jelentkeznek(ugye többnyire nem fiatal fruskák mert ide tényleg tapasztalat kell és egy fiatal kiscsajszi aki ráadásul szép is nem ezt a munkát keresi)szóval nem hiszem hogy egy családanya,közép vagy idősebb korú nő ilyen irányu hajlandósággal jelentkezne egy állásra hogy a takarítást orálisan is bevállalja.
Csak azért gondolja, mert valóban vannak olyan nők is.
Egyébként ismerős nekem is a dolog: a lehetőségek tárházának csak a fantázia szab határt.
"Telefonos munkatárs" állt a hirdetésben, már az első mondat után sejtettem, hogy mit akar, de gondoltam, hadd mondja, ő hívott ... :D
Akkor nyomtam ki a telefonom, mikor egyszercsak azt mondta, hogy na akkor most imitáljak egy orgazmust ... :D
De ez csak egy példa, rengeteg hasonló jellegű "ajánlatom" volt, még hónapok múlva is zaklatott kettő, már számot akartam cserélni.
Remélem, azóta megoldódott a probléma, és megfelelő nőt találtak ... :D
Jó ideje keresgélek valami mellékállást és hónapok óta az álláshirdetéseket lesem találtam néhány megdöbbentőt főleg az elmult időszkban.
Például:privát aszisztenst keres--feladatok nincsenek megadva viszont egyedülálónak,biszexuálisnak kell lenned természetesen csinosnak munkaidő heti egy nap...éjszakába nyulóan...
miért nem tesz hirdetést hogy nőt keres heti egy napra?
A másik bosszantóbb:bejárónőt,takarítónőt,házvezetőnőt keres rendszeres munkavégzésre zárójelbe orális szexet bevállaló....no ennek szívesen megírnám hogy oldja meg magának ne egy takarítónővel csináltassa.
További ajánlott fórumok:
- Negyedik gyermek! Ti bevállalnátok?
- Ti bevállalnátok egy nyaralást Horvátországba 3-4 hónapos csecsemővel?
- Tényleg hiba lefeküdni a legelső randin? Utána nem fog tisztességes lánynak tartani?
- Szerintetek merjem bevállalni? Légyszi segítsetek!!!
- "Témakarika" - Egy nyári kaland, tisztességes hűtlenséggel?
- 2 nagysúlyú baba, és 2 nehéz szülés után bevállalnál még 1 babát?