Negyvenes nők és férfiak libidójának alakulása.... (beszélgetés)
Nálam már megfordulnak az arányok: 10 évvel ezelőtt 47 évesen még 2-3/1 nap is ment, most már inkább 1/2-3 nap :-((
Nekem nagyon megnőtt az étvágyam
Az enyém kicsit leült...lelkileg vágyom rá inkább.
Úgy látom 3 éve jártunk itt.Azóta mi történt? Nekem két éve elmaradt a mensim, a libidóm lecsökkent...:((
40-50 fölött a nő nem a párjával hanem magával az élettel szexszel, ezért van az a nagy beleadás.
"Eddig én elleneztem az orális szexet"
csak gratulálni tudok, gondolom megoldotta máshol anno...
jobb,mint korabban volt,kevesebb gond,gyerekek felnottek/koran mentem ferjhez/.
Köszi az őszinteséged!
hasonló a helyzet nálunk is:)) ( a mell,és az orális szex, a gyakoriság,és 24 év házasság)
Én abbahagytam a foggátlót, hát jól tettem, most 40 éves nő vagyok, a libidóm maximális, mely jót tett kapcsolatunknak. Férjemmel 25 éve vagyunk együtt, volt, hogy heti egyszer szexeltünk, bár neki kevés volt, most heti 3-4 sem ritka. Követelem a szexet, teszek érte, bár nem vagyok cica baba, a mellemmel leveszem a lábáról, megörül érte. Eddig én elleneztem az orális szexet, most megtudom őrjíteni vele. Nem csak a húszéveseké a világ...
Sajnos (vagy hál'Istennek) MÁR nem negyvenes vagyok! (51 felé közeledek)de, ha rajtam múlna, akkor napi 1 még könnyedén menne!
Hat azt nem gondolom, az kerdes volt.:) Nem, nem hasznalok, szoloban nem izgalmas.:)
:) jó éjt! Én nem dominózom!
Jó éjt, én is megyek... Pedig meg akartam várni a dominót...
Hát legalább mindketten elmegyünk, ha nem ismindketten úgy... ;DDD
Oké! Na én megyek és megnézem, hogy esetleg vár-e rám valamilyen tojás? Esetleg kettő???? :D
A héten benézünk egyilyen boltba... Majd mesélek. :)))
Én is remélem! De lehet, hogy nekünk az itthoniakat kellene leküldenünk tojásért a bótba!!!
Jaaa a vicces lenne! Bár azért megnéznélek közben, ahogy a gyerek kapcsolgatja!! :D
Most meg már el is mentek... Remélem tojásért! :D
Kapcsolgatom én azt magam is, csak nehogy a gyerek kaparintsa meg a távirányítóját. :)))
Na, ezaz, elhuzzák itt a mézesmadzagot, aztán csodálkoznak. :)
Nekem is! Meg egy pasi, aki távirányítóval a távolból kapcsolgatja!! :D
Oh, akkor itt olvastam a tojásról. :)
Nekem kell olyan. :))))
Hogy olyanok lennénk, mint két tojás!?
Ha már itt tartunk, te/ti használtok tojást??? (Úgy tűnik nem tudok szabadulni a tojástól!)
Gondolom persze, de mit is?:)
Hja hogy ize, olyan tojas...:)Nem olvastam vissza, amugy valoban jo kis kütyü, melegen ajanlom.:)
Olyanok lennenk, mint 2 tojas?!
További ajánlott fórumok: