Miért van az, hogy huszonéves létemre a negyvenes-ötvenes férfiak vonzzanak - érzelmileg és szexuálisan is? Más is jár(t) ebben a cipőben? (beszélgetés)
:P
ikszdééééééé
A nagyon férfias férfiakban annyi a tesztoszteron, hogy naponta öregszenek 1 évet.
3 hét, és mehet nyugdíjba :))))
hopsz, 42 lesz :)
még jó, hogy figyelsz
A szerelem nem válogat.
Én 44, ő 30 al fiatalabb.
Nagyon imádjuk egymást.
Minden lehető percet együtt töltünk.
+17 év az Ő javára :)
Elvált; megfontolt, minden ízében határozott, biztonságot adó... és Kos. Pontosan tudja, mire van/lenne szükségem.
Egyszer buszon magyarázta egyik ismerősének egy pasi, aki már 50en túl van, hogy őket már a fiatal lányok nem is nézik meg, őket már csak tatának nevezik.
Elmosolyodtam rajta. Mivel én aztán jól megnéztem egy idősebb pasit. Az a pillanat lett a "vesztem"... Némelyik nagyon is sármos tud lenni.
Nekem egy 46 éves Férfi tetszik!:P
Jó anyag :))
Én is így vagyok... Jelenleg ebben a cipőben járok.
Majdnem egy éve vagyok szerelmes egy olyan férfiba, aki 30 évvel idősebb tőlem! Nem tudom miért pont belé szerettem, de nagyon szerelmes vagyok belé, szenvedek is eleget :( A legrosszabb az egészben még az, hogy erről én senkinek nem beszélek itthon, se a barátoknak. Már a 10 év hallatán kiakadnak, akkor most mondjam nekik el a valóságot? Csak annyit látnak, hogy mint az élőholt néha ülök és nézek magam elé és kínom van...
21 évesen még ne is legyen komoly.
Szerintem 35 évesen is a 40es pasik tetszhetnek,és akkor már gond,ha az illető 55-60éves.Kivétel,ha jól tartja magát :)
További ajánlott fórumok:
- Ha Te is magányos huszonéves vagy, akkor itt a helyed!
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Munka nélkül huszonévesen...
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Hogyan dobod fel a szexuális életedet?