Négyemeletes diabetikus elvezet recept
A Négyemeletes diabetikus elvezet hozzávalói:25 dkg darát diabetikus keksz
5 dkg margarin
5 dl tej + egy kevés
15 szem édesítőszer
4 dl cukormentes hullala tejszín
25 dkg túró
2 csomag főzés nélküli vaníliás ízű krémpor
250 g gesztenyemassza
A Négyemeletes diabetikus elvezet elkészítési módja:
A darált kekszhez hozzáadjuk az olvasztott margarint, 5 szem esesitot amit elozoleg egy pici tejben feloldottunk, és annyi tejet öntünk hozzá hogy konnyen gyurhato legyen. egy talca alját vékonyan megszórjuk darált keksszel, hogy ne ragadjon bele a massza. A tésztát a kezünkkel egyenletesen belenyomkodjuk a talca aljába.En egy magasabb falu talcara tettem ra. A túrót villával szétnyomkodjuk, es a 10 szemes edesitovel elkeverjuk majd a 2 dl tejszínt kemény habbá felverünk, es belekeverjük a túrót, és rakenyuk a kekszes masszara . 5 deci tejbek kikeverjuk a vanelias pudingot .Gépi habverővel kemény krémmé verjük. Ha felvertuk akkor a turos krem tetejere rakjuk. A maradék 2 dl tejszínt kemény habbá verjük, és ezt a habot a vaníliás krémre kenjük. Vegul megszorjuk a tetejet reszelt gesztenye masszaval . Hutobe teszuk es ar ora mulva ehetjuk.
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2017. júl. 8. 08:03
A négyemeletes diabetikus elvezet elkészítési módja és hozzávalói.