Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Finom citromos krém tortába recept

Finom citromos krém tortába recept

A Finom citromos krém tortába hozzávalói:
2 citrom leve és reszelt héja
1,2 deci víz
12,5 deci glukonon
3 e.k. víz
2,5 e.k. keményítő
4 deci hullala tejszín


A Finom citromos krém tortába elkészítési módja:
A citromok levet és héját 1,2 deci glukononnal felforraljuk. A tejszínt felverjük a maradék cukorral ha kihűlt a citrom leves cukor hozzáadjuk a keményítőt és a felvert tejszínt és összekeverjük es mehet a tortára. Fincsi hűsítő így a nagy melegben.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A finom citromos krém tortába elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook