Negyedik hónap sem jött össze (beszélgetés)
Sziasztok,
Szerintem ne aggódjatok még a sikertelenség ellenére se. Az hogy még nem jött össze sok miatt tényező miatt lehet. Mi 3 hónapnál tartunk, a párom már kezd emiatt kicsit maga alatt lenni, de idő kell mindenhez. Ő szed vitamint mert ezt ajánlották az első babánál is így kipróbáljuk most is és meglátjuk segít e neki. Szerinte más lehet az oka hogy eddig nincs eredmény, szerintem még várnunk kell türelmesen. Étrend, és napi mozgás is segíthet. Nem kell kilométereket futni, jóga vagy egy kis kardio is felpezsdíthet. Kitartást és sok sikert kívánunk.
21 éves a fiad?
Te mennyi idős vagy? Negyven felett sokkal nehezebb a teherbeesés.
Mi is 2 évet vártunk a lányomra(1 év után keztünk meddőségibe járni, de végül spontán baba lett). Születése után kétszer voltam terhes, de mind a kettőre 1 évet kellet várni és mind a kettőnek miss ab. lett a vége. Aztán 3 évig semmi és megint terhes lettem, annak méhenkívüli lett a vége.
Szóval már alapban sok volt nálatok a 2 év, valszeg gond van nálatok és az évek múlásával a gond nem lesz kisebb csak nagyobb.
Lehet.
Az én tapasztalatom az, Hogy amikor elmentünk vizsgálatra, kiderült lassúak a kis rohadékok. Kaptunk valami élénkítő gyógyszert, és láss csodát 2 héttel később megfogant, bár elvetélt. Alig 2 hónappal később újra megfogant, és tökéletesen egészséges gyerek született. Semmi számolgatás, semmi speciális póz, görcsölés, csak élvezet, és szerintem pont ez a lényeg.
Ne azért legyenek együtt, mert gyereket csinálunk. Belegondolva teljesen lehangoló.
Furcsa hogy amikor nem akartok gyereket, akkor mindentől teherbe eshettek, még attól is ha képen megláttok egy félmeztelen férfit, ha meg gyereket akartok, akkor meg semmitől. Túlzás amit írtam, de mindkettőre túlzottan rá vagytok görcsölve. Én ezt érzem.
Ez volt a harmadik hónap, tegnap este megjött :( El vagyok keseredve, a kisfiam a 2.hónapban kopogtatott❤️
Új hónap, új esély, új remény...
Csak mondom, hogy általában nem javasolják a mindennapi illetve napi többszöri "dugást", mivel az gyengíti a spermákat, mind mennyiségben, mind minőségben!!
Nem véletlen, hogy spermavizsgálat előtt is minimum 3 nap önmegtartóztatás szükséges!
Egy teljesen egészséges párnak 6-8 hónap mire sikerül a baba! Szóval egyáltalán nem vagytok elkésve.
8 hónap után már lehet gondolkozni ,hogy valami nem oké vagy a pároddal vagy veled, vagy akár mind a kettőtöknél van egy kis bibi. De ne legyen! :)
További ajánlott fórumok:
- Ha a fiú fiatalabb (csak 4 hónappal) akkor is összeházasodhatnak vagy akkor már nem?
- Átlag hány hónap próbálkozás kell, mire összejön a baba?
- Kisfiam 14 hónapos. Hogy tudom rászoktatni arra hogy székben ülve megegye az összes kajcsit amit elérakok?
- Mikor fizetik a gyermekvédelmi kedvezményt (évi 2x, de melyik hónapokban), és mennyi ez az összeg gyerekenként?
- 16. hónapos Fiam fogzik és hasmenése is van...van összefüggés?
- Hogyan tudnám összehangolni egy 2 hónapos és egy 2, 5 éves napirendjét?