Négy helyen regisztráltam, ebből háromnak ugyanaz a jelszava. Szerintetek ez jó? (tudásbázis)
Köszi a válaszokat! Én csak itt, az iwiw-en, a Netlogon és TVN-en vagyok.
Banknál nem, szerencsére.
A legegyszerűbb, ha mondjuk háromhavonta megváltoztatod a jelszavadat, de csak a számokat benne.
Pl. elkezded: Abcdefg01
következő hónapban: Abcdefg02 és így tovább...
Nekem is volt egy időszak,amikor mindehova u.a. volt a jelszavam,de nem volt belőle soha probléma.
Barátomnak is u.a. mindenhova az a jelszava.
De nekem nincsenek is olyan titkos dolgaim,amit ha feltörnének,akkor olyan hűű,de nagy problémám lenne.
Csak az a baj, ha beazonosítható vagy, akkor így az oldal üzemeltetői látják és esetleg fel is használhatják máshol...de ugye 100 jelszót meg megjegyezni nem lehet.
Javaslom a pénzes oldalakon, pl. banki belépés, szép kártya oldal, provita használj bonyolultabb és más-más jelszót.
Az ilyen FB iwiw hoxa helyekre meg mehet a standard.
További ajánlott fórumok:
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Miért regisztrálnak és leveleznek más nőkkel társkereső portálokon a normális párkapcsolatban élő férfiak?
- A férjem egy társkereső oldalon regisztrált. De azért már nem ez lenne első csalódásom benne... Mit tegyek?
- Hogyan tudnék egy regisztrációt törölni, ha se a felhasználónevemet, se a jelszavamat nem tudom?