Naturia Color igazgyöngy 212-es szőke hajfesték kinyomva a tubusból normális hogy rózsaszínű? (tudásbázis)
8. 55875e9863
2013. febr. 22. 21:05
Nekem a fekete hajfestékem eleinte lila színű,
a közép barna színű pedig ilyen kicsit sárgás barna színű, szóval teljesen normális, mindegyik másmilyen.
Vörös pl. világos pirosastól, rózsaszínig
Fekete pl. barnától a kékes-lilásig
Szőke pl. fehérestől a világos barnáig
sokféle kezdeti színe lehet, de amint kifejti a hatását a hajon, azt a színt kapod kisebb árnyalatnyi eltéréssel mint ami a dobozon van. :)
7. 408020f45e
2013. febr. 22. 20:49
Teljesen normális!:)
6. virag32
2013. febr. 22. 20:24
normális. a gyöngyszőke színnek rózsaszínes árnyalata van.
2013. febr. 22. 19:49
Nekem az mogyoróbarna hajfestékem kinyomva gyönyörű fekete, de a végeredmény teljesen normális :) Fess be egy tincset, és meglátod utána az eredményt.
4. Leny (válaszként erre: 1. - Macskanita)
2013. febr. 22. 19:35
Teljesen normális!
Az én fekete hajfestékem pl világoslila!
3. patapucs
2013. febr. 22. 19:15
Nekem fodrász festi, de nem hiszem, hogy rossz lenne. A fodrásznál amikor kinyomja pld. lila. :-)
2. Macskanita
2013. febr. 22. 19:11
hozzákeverve
Sziasztok! találkozott már valaki ezzel a festékkel?
ha igen, mik a tapasztalatok?
köszike:-)
1. Macskanita
2013. febr. 22. 19:10
Naturia color igazgyöngy 212-es szőke hajfesték, kinyomtam a tubusból, normális az, hogy rózsaszínű maga afesték, még oxi nincs hozzákeverv
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szőke hajfesték?
- Óvatosan a hajfestékkel!
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Milyen hajfestéket használsz, és mennyire vagy vele elégedett?
- Mensi elött van olyan, aki már napokkal elötte görcsöl és van rózsaszines stb. folyás?