Nászágy helyett másik szoba avagy divat külön aludni? (beszélgetés)
Nálunk bizony kialakult a külön alvás.
Ettől még este elalvás előtt nagyon jókat szoktunk szexelni, ugyanis nincsenek kulcsra zárva a szobák..
Több oka is van ennek, mármint a különalvásnak.. Egyrészt a férjem nagyon hangosan szuszog, horkol, és egy speciálisan hangos módon engedi ki a levegőt, néha még a gyerek is felébredt rá. Én meg amúgy is rossz alvó vagyok, meg amúgy is sokat kelek a gyerekekhez. Legalább akkor aludjak már, ha éppen tudnék..
Másrészt meg a gyerekeink egy része pánikos, meg autista, meg ilyenek, valakinek velük kell aludni - bár folyik a terápia, hogy erről leszokjunk - és így ez mindenkinek jó.
Aztán, ha egyszer lesz egy külön nyugis hálószobánk, meg a gyerekek egy kicsit nagyobbak lesznek, mi meg nyugodtabbak, talán más lesz egy kicsit.
Szerintem mindenki csinálja úgy, ahogy nekik jó, ebben aztán senki sem szólhat bele.
Úgy gondolom mindenki másként érti a szerelmet,a szeretetet,az össze csiszolódást.44 évi házasság alatt csak akkor aludtunk külön ha a munkám elszólitott.Ez akkor működik ha valóban mély és igaz a szerelem,szeretet.Érezni kell,mert szükség van a másik illatára a bőre érintésére az a szugásának megnyugtató zenéjére.Ha egy rémálom
miatt felébred ott vagyok mellette amitől megnyúgszik és átölel hogy félelem nélkül aludja tovább álmát.
30 éve 1 ágyban, igaz jó nagyban, mert az összesimulást éjjel nem bírom, de a beszélgetést igen.
Tv nincs a hálószobában, igaz nem a szex, hanem a nyugodt alvás miatt.
Amelyikünk Tv-t akar nézni, maradjon a nappaliban.
Amúgy horkol a drága, de csak ritkán, és nem zavar:)
Szerencsés vagy, biztos nem horkol úgy, hogy még a füldugó sem használ!
Mikor a srácok megszülettek ,mi is együtt voltunk pár hátig, mert rendes apuka volt sokszor ő kelt fel stb..
DE nem ebben mérik a szeretetet vagy a szerelmet,hogy ki hol alszik.
Most a párom 300km-re melózik,így egyértelmű nem alszik velem,de ugyanúgy szeretem,sőt,és mikor hazajön jól megszeretgetjük egymást:-))
Persze.
Kutyával, macskával együtt élni sokkal könnyebb.
Miért sok nős pasival szoktál éjjel itt dumcsizni???:-)
Én nem tudom,éjjel muszáj aludnom,kell az erő a 4 gyerek mellé!!
Miért lenne nehéz?
Nem csak este a közös ágyban lehet egy jót szeretkezni.
Gondolod?
Hát én bevallanám, de sajnos ebben a lakásunkban nincs lehetőségünk külön szobára. Az előzőben külön aludtunk.
Szuper volt:)
Persze a közös szoba sem rossz, de így néha összekapunk a TV műsoron:)
További ajánlott fórumok:
- Egészség: Hol lehetne a neten utánanézni, hogy egy bizonyos gyógyszert milyen másik, azonos hatásúval tudnám helyettesíteni?
- Ha kitörőlhetnéd a hét valamelyik napját, s egy másikkal helyettesíthetnéd, melyik napot vennéd ki, melyiket tennéd be újra? Miért? :)
- Képszerkesztőt keresek, olyat ahol az eredeti hátteret el tudom tüntetni és másikat tudok rakni helyette, akár keretet is.Tud valaki ilyet?
- Lakás eladás 5 éven belül adóköteles, hiába vásárolunk másikat helyette!
- A beugró játékban melyik az a játék amikor valaki a másik játékos kezét helyettesíti?
- Gazdasági totálkáros autó helyett másikat vennénk, milyen lehetőségeim vannak?