Napló fejléc és teljes háttér átalakítás (beszélgetés)
inkább olvasd el mégegyszer...
ott vannak, én betudtam állitani ennyi!
Mondjuk lehet, hogy először magát a naplót kell elindítani, és csak utána lehet ezeket beállitani, de ott vaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
pedig ott vannak....
a szinkod csak katt egy szinre, a többi is ott van...
vannak különböző oldalak,ahol találsz háttereket,képeket,stb.
ha valakinek a naplójában tetszik valami,a képre rákattintva megnyílik az eredeti oldal és ott nézelődhetsz.
csak be kell linkelni a htlm kódokat.
azt hiszem viszont,h a teljes oldalas háttereket már nem engedélyezik.ha mégis,akkor bocsi:-)
:-))
látom babácskád lesz :-) az első? :-)
Mint írtam, megnyitottam és megnéztem a lehetőségeket. Amiket kérdeztem, azokat nem lehet beállítani.
Más valaki?:)
Szia!
Ha megnyitod a naplót, ott be lehet állítani mindent.
Szeretnék naplót írni, már megnéztem a lehetőségeket, amiket itt be lehet állítani és azon felül érdeklődnék html kódokról.
1.A napló fejlécének milyen kóddal tudok háttérszínt adni?
2.Háttérképet hogyan tudok a fejlécbe is beletenni?
3.Ha nem csak a napló sávjába (az oldal középső részébe) szeretnék hátteret, hanem az egész oldal hátterének, azt hogyan tudom beállítani?
4.Betűtípust és színt is láttam, hogy tudnak egyesek változtatni teljes oldalon, tehát az egész "Saját menüd" stb rész is más színű, betűtípusú náluk. Ezt hogyan tudom megoldani?
Köszönöm!
Ezeket mind mások naplójában láttam, tehát létező dolgok, csak én nem jövök rá. Írtam nekik, de sajnos választ nem kaptam.
Rákerestem ezekre a témákra is, el is olvastam őket, de a kódok már nem működnek, lehet hogy az oldal változtatása óta, ezért kérdezem meg inkább.
További ajánlott fórumok:
- A naplóbejegyzésem hátterét is tudom változtani, vagy csak a fejlécét?Érdekelne, hogyan.Köszike.
- Olyan képszerkesztő programot keresek, ahol nem csak az arcot lehet behelyezni, hanem a teljes hátteret ki lehet cserélni, tud valaki?
- Teljes háttér naplóba
- A kiválasztott háttérképet, hogyan lehet megnyújtani, hogy teljes képernyős legyen?Mit csináljak, hogy sikerüljön?
- A naplóm fejlécébe hogy kell beilleszteni a mérlegelőt és a hátteret?
- Napló fejlécébe háttérképet tennék, de hogyan?