Napló bejegyzésbe, ugyanaz a video töltődik be új kijelöléskor is, miért? (tudásbázis)
Igazán nincs mit, szívesen:)
Ha nem akarsz vacakolni a módosítással, akkor nyiss újat,az könnyebb.Szívecske:Baloldali alt gombot lenyomva,és ugyanakkor a jobboldali számsorban a 3ast,és egyszerre felengeded♥
Aranyos vagy, köszönöm szépen.
Mielőtt elkezdtem anplót indítottam egy ilyen fórumot, amit hozzácsapott a hoxa egymár futó fórumhoz,ott sok info van, de végül is priviben segített egy kedves hoxás, a fejlécet, képet, dalt is ő tette be. Módosítabi könnyebb. Még mindig nem döntöttem el, a módosítsak, vagy újat kezdjek.
Köszi mégegyszer !!! "szivecske" (valahogy ezt is kehet csinálni,már írták is, de nem tudom hogyan.)
Na, most megfogtál! :)Nem vagyok ám egy guru, én sem tudok sokat , amire tudok arra válaszolok.:)Ha változtatni akarod a napló színét, akkor mindegyik változik, nem csak az új.Igen, mindent csak abból tudsz csinálni, amit felkínál a gép.De, állítólag, vannak szövegszerkesztő programok,amivel lehet változtatni a betűket,és a színt is én is láttam már ilyet a naplókban.Én, még nem próbáltam ahhoz buta vagyok!:)Ehhez biztos jön majd valaki, aki td benne segíteni.
Igen, a fejlécbe bármit betehetsz,ha kóddal van csinálva, saját képet, képeslapot.Én a képkezelő.commal csináltam neki kódod a fejlécbe. Néha fogom,és megváltoztatom a képet a fejlécben, ha meguntam,egyszerű megcsinálni.
A könnyebb kérdésre nem válaszoltál,de köszi.
Lehet-e a bejegyzések, hozzászólások színét(fejléc,szöveg,háttér, betű) módosítani úgy, hogy, amit eddig írtam az marad, 2014-től zöld a remény szine lenne az alap, a fejléc(számu bejegyzés)mondjuk sárga, betűszín még nem tudom.
betűtípus csak az lehet,amit felkínál ?
Olyan szépséges kaligrafikus szöveget egyesek hogy csinálnak.? Egyelőre ennyi. De már arra is gondoltam, hogy új naplóban folytatom a mostanit,lehet egyszerúbb,akkor az "amit a naplóról tudni kell" részben a kép és szöveg is módosulna. De nem imkikimis, csicsára gondoltam.
saját készítésű fotó, vagy más google kép, keret nélkül sima képszerkesztővel mehet ?
Amit meg tudtál elsőre jegyezni, már sok. Ha nincs kedved nem kell ám küszködni velem.
Napokat még nem kellett várnom, de egyszer-kétszer ki kellett lépnem a naplóból, hogy végre az új kép vagy vidi töltődjék be.
Gizus ugy érted a kilépés előtt a régi képet mentsem ? Én eddig mindig töröltem.
Nem csak a videókkal, a sima képekkel is ez történik. El kell telnie néhány napnak, mire frissül a bejegyzés.
Nem tudom, miért van így, de rendszeresen ezt tapasztalom.
Frissíteni kell, miután betetted az újabb képet ill. videót!
Sok sikert :)
Igy tettem. De előfordult, hogy az elmentett bejegyzést akartam módosítani egy újabb vidivel.
De ,ha új bejegyzésbe tettem, akkor is előfordult.
Egyébként, köszi !
További ajánlott fórumok:
- Milyen bejegyzések találhatók azon az esküvői lapon, melyet az anyakönyvvezető ad át a házaspárnak?
- Hagyatéki tárgyalás után mennyi idővel kerül bejegyzésre a földhivatalnál az örökölt ingatlan?
- Napló bejegyzések összevisszasága...
- Probléma a facebook bejegyzéssel.
- Ha valakit letiltok a Facebook-ról, látja a további bejegyzéseimet? Én látom az ő bejegyzéseit?
- Facebook megosztó gomb bejegyzés megtekintéséhez!