Napló bejegyzések összevisszasága... (beszélgetés)
Szerintem naplót az ember saját magának ír.
Eleinte én is teleraktam szép képekkel,cikkekkel.Aztán azt abbahagytam,mert az nem ÉN voltam.Most csak a velem/velünk történteket és a gondolataimat írom le.
Sziasztok!Szerintem semmi gond a naplóddal:))
Akinek nem tetszik,ne olvassa!
Én legalábbis így vagyok vele,mármint a magaméval:))
Viszont a tengerimalackáid is nagyon aranyosak!!
Nekünk is vannak:))
na jó..vettem mély levegőt, és lezártam magamban a témát.... na nem mintha gyomorgörcsöt kaptam volna tőle:DDD
azért mégiscsak érdekelt másoknak mi a véleménye....elvégre társaslény lennék, vagy mi a fene))
Köszi.:)))
Most mennem kell,majd délután benézek.
Figyuzz bared,
Én alig-alig írtam a naplómba. Azt is már 2008-ban kezdtem. Nekem most nagyon sokat segített, hogy azt a pár bejegyzéset vissza tudtam olvasni időrendben, mert rájöttem, hogy mekkora egy idióta vagyok... :) És hogy van min változni.
A napló első sorban érted van, az már egy kellemes haszon, hogyha más is jól szórakozik rajta. De első körben a sajátod.
sajnos öregek és nagyon szenilisek vagyunk igy összevisszaságok irása is eredmény egy bizonyos kor után,
és néha meg tele vagyunk gonddal bajjal és egy értelmes mondat se sikerül...
a napló emlék talán még pár év mulva lesz igazán értékes de már igy egy két év távlatából is sok mindent felidéz bennünk...
belenéztem, teljesen OK.
ha az élet kaotikus, miért ne lehetne az életről szóló napló is az?!
Az igazi kérdés: kinek írod, magadnak vagy másoknak?
(minden esetre a blog címe igazán figyelem felkeltő)
ma megkaptam kétszer is, hogy nagyon kaotikus a naplóm.... sajnos idő hiányában ilyen, de kíváncsi lennék, zavaró-e nagyon? mindössze azért érdekelne, mert ha tényleg az, nem sok értelme van vezetni...
előre is köszönöm mindenkinek a választ!
További ajánlott fórumok:
- Napló bejegyzésbe, ugyanaz a video töltődik be új kijelöléskor is, miért?
- A naplóban hogyan tudom minden bejegyzésnél a színt változtatni?
- Hogyan tudok egy korábban feltöltött képet törölni a naplóból a bejegyzés törlése nélkül?
- Tudna valaki segíteni abban, hogy amióta feltettem a naplómba hátteret nem tudok bejegyzést írni...mit csináljak?
- Véletlenük kitöröltem a naplómból egy bejegyzést. Vissza tudom tenni valahonnan? Segítsetek!
- Ricinus naplók - szólj hozzá a ricinus naplókhoz és értesíts ha új érdekes bejegyzésed van vagy érdekes tapasztalatod :)