Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nálunk már bolondok háza van. Szokásos karácsonyi, mint... fórum

Nálunk már bolondok háza van. Szokásos karácsonyi, mint... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

dec. 23. 05:52
Nálunk nyugi van.
dec. 22. 16:52
Na megnyugodtatok máár??
dec. 22. 11:19
Teljesen nyugodt vagyok:)
dec. 22. 07:43

Szerintem ti egy bolondozós család vagytok. Nem bolondok, nem dilisek, hanem bohókások, akik a karácsonyi "őrületet" könnyen kezelitek.

Azért gondolom mindezt, mert volt már olyan, hogy nekem a karácsonyi készülődés kellős közepén hirtelen "eldurrant" az agyam, de a következő pillanatban már inkább csak a röhögőgörcs lett úrrá rajtam. Aki nem járt még ilyen cipőben, úgysem tudja, milyen érzés ez, és mi hozhatja ki az emberből a "dilit".

Néhány évvel ezelőtt olvastam egy kis szösszenetet, hogy mi mindentől "őrülnek" meg az emberek, mitől lesz "bolondokháza" a karácsonyvárás. Csupa kacagtató, vicces dolog volt benne.

Kár, hogy nem találtam meg, hiába kerestem rá.

Szóval a bolondokháza, dilizés emlegetése nem feltétlenül negatív. Pedig az eddigi legtöbb hozzászólás alapján a fórumozók többsége negatív tartalmat lát benne.

Bolondozzatok, "dilizzetek"!

Legyen olyan a karácsonyotok, amilyennek szeretnétek! 🎄

15. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 22. 07:33
Oh egy körön már mi is túlvagyunk. Hihetetlen. De én is hibás vagyok, sokat vállaltam.
14. LBO
dec. 22. 07:29
Miért kell dilizni? Mit tudtok összeveszni?
dec. 22. 03:55
Szerencsére azon már túl vagyok.
12. Franc22 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 22. 03:20

Tegnap nálunk is elkezdődött 🙈

Szerencsére hamar kibékültünk.

Bár eszembe jut és mérgelődöm magamba 😡

11. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 22. 01:04
Megnyugodtatok már?
dec. 21. 21:25
hasonló a helyzet, de mondtam az asszonynak, hogy csak a karácsony jön, nem az ANTSZ. amugy teljesen lepadlózok a takaritási mániátol, mintha ez olyan kötelező tortura lenne, mert jjaj karácsony jön. Ja de az nem erről szól. Takaritani mindig kell, igy nem értem ezt a takaritási örületet,
9. xochipilly (válaszként erre: 7. - Channa*)
dec. 21. 19:56
Teljesen igazad van. Kár, hogy sokaknak ez az OCD-je, hogy a karácsony = bedilizés. Mintha kötelező lenne ... 🙄
8. globus (válaszként erre: 6. - PöttyösPanka)
dec. 21. 19:36
Olyan sosem tud lenni, hogy minden egyszerre ragyog, hiszen használjuk a helyiségeket. Rendszeres tisztogatás, és jártunkban-keltünkben tárgyak helyére pakolása ad egy megfelelően rendezett kinézetet. Én a nagyszobai hatalmas függönyt csak azért mostam ki két hete, mert tényleg ráfért. Többi nem érdekel.
dec. 21. 16:29

Gondolom, a #imádom a karácsonyt# cinikus megjegyzés.

Én mindenkinek azt javaslom, hogy üljetek le egy kávé vagy forrócsoki mellé (az egész család), és beszéljétek meg, hogy nem a világvége jön, csak a karácsony;)

És lassítsatok le. Ha valamivel nem készültök el, akkor nem. Nem fog összedőlni a világ, senkit nem fognak kivégezni, ha épp kimarad valami.

Nyugi!

Mindenkinek boldog karácsonyt!

6. PöttyösPanka (válaszként erre: 5. - Globus)
dec. 21. 16:27
A takarítást sem lehet nagyon előre megcsinálni, különben karácsonyig újra koszos lesz.
dec. 21. 16:13

Dili? Szerintem még messze a karácsony. Holnap vasárnap, hétfőn munkanap, kedden se karácsony, hanem szerda-csütörtökön. Semmilyen ételt sem érdemes még késziteni, csak megromlik. Süti sem sürgős, na jó, valami elállósat holnap délután.

Műfenyő készen van, takarítás folyamatos, mi hiányzik, meg nem jöttem rá.

dec. 21. 16:06
Úgy tudtam, hogy karácsony a szeretet ünnepe, nem pedig a bedilizésé :D
3. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 21. 14:43
Ismerős. :)
dec. 21. 14:42
Miért diliztek? Hogyan függ össze a karácsonnyal?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook