Nálunk már bolondok háza van. Szokásos karácsonyi, mint... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szerintem ti egy bolondozós család vagytok. Nem bolondok, nem dilisek, hanem bohókások, akik a karácsonyi "őrületet" könnyen kezelitek.
Azért gondolom mindezt, mert volt már olyan, hogy nekem a karácsonyi készülődés kellős közepén hirtelen "eldurrant" az agyam, de a következő pillanatban már inkább csak a röhögőgörcs lett úrrá rajtam. Aki nem járt még ilyen cipőben, úgysem tudja, milyen érzés ez, és mi hozhatja ki az emberből a "dilit".
Néhány évvel ezelőtt olvastam egy kis szösszenetet, hogy mi mindentől "őrülnek" meg az emberek, mitől lesz "bolondokháza" a karácsonyvárás. Csupa kacagtató, vicces dolog volt benne.
Kár, hogy nem találtam meg, hiába kerestem rá.
Szóval a bolondokháza, dilizés emlegetése nem feltétlenül negatív. Pedig az eddigi legtöbb hozzászólás alapján a fórumozók többsége negatív tartalmat lát benne.
Bolondozzatok, "dilizzetek"!
Legyen olyan a karácsonyotok, amilyennek szeretnétek! 🎄
Tegnap nálunk is elkezdődött 🙈
Szerencsére hamar kibékültünk.
Bár eszembe jut és mérgelődöm magamba 😡
Gondolom, a #imádom a karácsonyt# cinikus megjegyzés.
Én mindenkinek azt javaslom, hogy üljetek le egy kávé vagy forrócsoki mellé (az egész család), és beszéljétek meg, hogy nem a világvége jön, csak a karácsony;)
És lassítsatok le. Ha valamivel nem készültök el, akkor nem. Nem fog összedőlni a világ, senkit nem fognak kivégezni, ha épp kimarad valami.
Nyugi!
Mindenkinek boldog karácsonyt!
Dili? Szerintem még messze a karácsony. Holnap vasárnap, hétfőn munkanap, kedden se karácsony, hanem szerda-csütörtökön. Semmilyen ételt sem érdemes még késziteni, csak megromlik. Süti sem sürgős, na jó, valami elállósat holnap délután.
Műfenyő készen van, takarítás folyamatos, mi hiányzik, meg nem jöttem rá.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Nálunk minden nap hasonló. A karácsony sem lesz másképp,...