Nálad mi számít egy vendég részéről bunkóságnak? (beszélgetés)
Volt egy furi:))Megbeszéltük jönnek,,,ők adták az időpontot,jöttek is.Éhesek,,OK akkor eszünk azonnal,,,ettek ,mentek:))(moziba)
Fél óráig röhögtünk a vacsora romjai felett.
Leginkább azt nem szeretem a vendégekben, ha jönnek.
...
Már többször is előfordult életem során, hogy valakit elhívtam magamhoz és az volt a válasz, hogy: -Oké, akkor majd elmegyünk XY-nal...
(és ki a f***om mondta, hogy hozdd magaddal XY-t???)
Kérdésedre válaszolva, ezt bunkóságnak tartom.
Ha elhívok valakit és kérdés nélkül magával kíván hozni valaki mást. Bennem fordított helyzetben fel sem merülne.
Magyarázat az volt, hogy : hisztizett érte a gyerek... Mondtam, fog az enyém is, ha meglátja.
Már nem a barátnőm. Több hasonló húzása is volt.
Pl: keresztelő csak amikor nekik is jó, vasárnap reggel felejtős, mert akkor nem lesz kész délre az ebédjük. Ok.
De amikor ő tartotta a keresztelőt, az vasárnap reggel volt, mondván: akkor szokták tartani, nem?
A váratlan, előre nem megbeszélt látogatásairól nem is beszélve.
Az zárta a kapcsolatot, amikor ideküldte ránk a fiát, miközben többször elmondtuk, hogy éjszaka után leszünk, pihennénk, nincs időnk vele foglalkozni. Mégis megjelent a srác, és több órán át itt is maradt. Na, ekkor mondtuk, hogy ebből elég volt.
Dohányzom. De én más lakásában sem autójában nem szoktam. Mondjuk utóbbi a miénkben sincs. Dohányzás nálunk erkély híján a konyhaablakban van, kinyitva, Párkányon lenyomható csikkbili. Nincsen cigifüstszag. Direkt kérdeztem olyat aki nem dohányzik. Nem érezhető.
Ahová megyek, ott megkérdezem hol lehet. Ha nem megoldható, kibírom. De általában megértőek, találunk módot rá. Még soha senki nem morgott. Kulturált dohányos vagyok, minden tekintetben. Lehet normálisan is ha már….
Mondok olyat... Egy 'barátnőmet' megkértem, hogy a szomszéd cukrászdából hozzon el nekünk egy tortát, mert zárásig nem érek oda.
Elhozta... De vágott belőle a fiának.
Hát nem sok hiányzott, hogy hozzávágjam.
Ugyan várja már meg, hogy én adjam oda azt a szeletet, miután felköszöntöttem vele a gyerekemet, és ne ő kezdje meg.
Nalam iilyen nem lenne.
Az ismerőseidben semmi tartás nincs és benmed sem?
Ezt te miért nem mondtad mi a határ?
Nalam ilyen nincs a hűtőben, mert ettől eddig.
Mert az én hazam, én varam.
Talán én minden "senkihazit" befogadok, de akkor ha....
Én a legkedvesebb vendéglátó vagyok, akivel senki nem megy szembe.
...itt nincs bunkó.
Azt kapod, amit csinálsz.
Jézus erről zagyvalt. És én nem vagyok vallásos.
További ajánlott fórumok:
- Őrült vágyat érzek a kollegám iránt, és érzem az ő részéről is!Nem tudom mit tegyek..
- Miért akadt ki ennyire az ismerősöm? Jogos volt részéről, hogy azóta rám se bagózik?
- Ez játszma lehet a részéről?
- Szerelem csak az egyik fél részéről...csalódások
- Jelzálogjog törlési engedély kiadása bank részéről
- Az ovi részéről "ez" normális dolog?