Nagytakarítás (beszélgetés)
Ez az!Az embert az ilyet nem teregeti ki.
Ez épp annyira megrendezett lehet,mint anno a Mónika show!
Az oké, hogy élnek így emberek, én is voltam már olyan helyen, ahol a macska a szekrénybe ellett meg, egy tányérból ettek velük és még sorolhatnám.
Azt viszont, hogy ezt valaki közszemlére teszi, hát? Nem tudom, én most láttam először és nem igazán érzem valósnak.
Hogy fog bemenni a suliba tanítani ősszel?
Ez a mostani tutti kamu...ilyen nincs, egy fiatal csajszi ilyen korulmenyek kozott lakjon...es hogy meg pasija van...az nem mond semmit??!
ehhh, sztem kamu... es meg jelentkezik a musorba hogy orszag vilag lassa...
lattam egyszer egy oreg bacsihoz mentek...nah az valos volt...
Erről már volt fórum a napokban.
De,lehet így élni.Láttál már olyan lakást a tv-ben,ahol a szomszédok tettek bejelentést a bűz miatt?Falig ért az összegyűjtött holmi.De miért jó ez valakinek?
Nezi-e valaki?
Szerintem kamu...megjatszas az egesz...keptelenseg, hogy valaki olyan korulmenyek kozott eljen...
En egyszeruen nem hiszem el, hogy valaki olyan koszban es szemetben elhet...
tul naiv vagyok?
Pfff!
Nem hiszem, hogy ez a nő ezután egy nett asszonyka lesz.:S
Kutyából szalonna!????
másra?
mondjuk a mértéktelen zabálásra, tévézésre jut idejük, ennyi kell neki, én úgy láttam
annyira hanyagolják el, amennyire saját magukat.
Koszos, büdös, ápolatlan emberek laknak ezekben a koszfészkekben.
Ennyi az igényük.
Nézen netem a Nagytakarítás című műsort.
Le vagyok döbbenve, hogy emberek milyen körülmények között képesek élni. Nem tudom mi lehet az oka, hogy az emberek, miért hanyagolják el ennyire az otthonukat.
További ajánlott fórumok:
- Ki, hogyan csinálja a nagytakarítást?
- Ajánlanátok jó általános felület lemosót nagytakarításhoz? Amivel könnyen lehet az ajtókat, konyhát, szanitert tisztítani.
- Tavaszi nagytakarítás
- Miért karácsony meg húsvét előtt csinálnak az emberek nagytakarítást? Amúgy nem kell takarítani ennyire?
- Idegen helyen nagytakarítás, hogy kezdjem?
- Tavaszi nagytakarítás-kon konkrétan kádtisztítás