Nagyon szeretném ha valaki segítene nekem, társam lenne a fogyókúrában. (beszélgetés)
Hol vagytok csajok? Hát én befejeztem, vagyis abbahagytam. 45 napig bírtam,hát ennyi. A-3 kgnál leragadtam. Most 63 vagyok. Megpróbálom, h 5-6 után már nem eszek.Na meg aztán itt a jó idő,sokat kint leszek a levegőn a gyerekekkel,indul a bicikliszezon:)Nóra,kitartást kívánok neked! Azért majd jövök:)Üdv: Erzsó
Ma reggel 71,2 kg voltam. Idáig ez a csúcs, ez alá még nem sikerült mennem,hátha most.Ma eldöntöttem, tornázok egy jót, és sétálni is elmegyek a gyerekekkel. A kaját is csak csínján, hátha megtör a jég ;)
kitartás! Ne add fel!!!! Már a felén majdnem túl vagy! Próbálj meg mozogni egy kicsit, tornázz otthon, és akkor hátha még jobban beindul!!!!!!!!
Rengeteg féle módszer van ami szerintem kíméletesebb ;).
Pl. Norbi update, B. Alexandra, kalóriaszámlálás, meg még ezerféle módszer, én shakkel fogytam+kalóriaszámlálással :P
Nekem azért volt jó, mert édesszájú vagyok, hiányzott az édesség, ráadásul inkább délután. Másfelől, így nem kellett semmiről lemondanom, most már mindenfélét eszek, DE mindenből csak mértékkel, néha kihagyok egy-egy vacsit ;)
Kitartás!!!
Köszi:)Még ez tűnt a legszimpatikusabbnak.
Emathay!
Fel a fejjel. Én egy napot sem bírtam ki nem hogy 41-et.
Válassz valami szimpatikusabb módszert (sok féle van).
Sziasztok! Ma azon gondolkoztam, hogy abbahagyom. Egyszerűen rendesen és lelkiismeretesen nem bírom betartani ezt a szétválasztást:(Ha meg nem tartom be és itt ott eltévedek, vagyis nemcsak azt eszem,amit aznap szabad, akkor meg minek is az egész?! Szóval két ilyen pici gyerek mellett (1,5 és 3 évesek) marha nehéz, baromi nagy akaraterő kell(ene).Ma vagyok a 41. napomon és természetesen gyüminap. A gyümin kívül ettem 2 szelet puffasztott rizst, olyan hamletet vagy mi a neve, és a gyerkőc lekváros kenyerének a héját, ami természetesen kicsit lekváros volt. Hát a tegnapi napom sem volt valami szuper:(Szénhidrátnap, de az előző napi kajamaradékot is megettem este,mert éhes voltam.Hát ez kelkáposztás, babos rakott rizs volt. De milyen finom!!! Hát így állok, úgy érzem,h muszáj volt kiírnom magamból. Ja,de a szakdoga kész, holnap viszem kötteni:)Legalább ez megvan. Pedig ahogy olvasom Nóri tornáit, én is egyre inkább érzem a késztetést, hogy nekifogjak. Szóval hasznos ez a fórum tuti, főleg ha fizikailag is nekiállok,és nem torpanok le a gondolati síkon. Köszi,hogy elolvastátok. Este még jövök.
Sziasztok!
Nem tüntem el, csak hallgatózom.
Üdv Kristály! Hány kiló vagy most? Sok sikert a babaprojekthez ;)
Én bebetonoztam magam 71,6 kg-ra nem megy lejjebb, bár be kell valljam töredelmesen, nem sok mindent tettem érte, igaz nem is nagyon bűnöztem. Így most elneveztem súlymegtartó fázisnak. :)
Szia. Én a 22. napomon tartok, és már tartottam egyet a múlt héten, mivel csúsztatni szerettem volna egy napot anyu névnapja miatt.
Nóra itt vagy még? Hogy hogy te már csináltál víznapot? Az én 90 naposom szerint csak a 29. napon kell.Hányadik napon jársz? Holnap gyüminapom lesz:)
Jó, akkor most is szeretem magam egy picit
Nem-nem közben is kell ,a kis sikerekért is!!Ez fontos!!!!
majd akkor fogom imádni magam, ha minimum 15 kg-ot lefogyok
Hidd el hétfőre imádni fogod magad:)
Okés a csütörtököt kihagyom, ha jó idő lesz vasárnap, akkor ráveszem a páromat, hogy menjünk el a Kőszegi hegyre és túrázzunk egyet.
Akkor legyen szerda és péntek.Csütörtök nem kell ,sok lenne egyszerre.És ha vasárnap pedig egy jó tempósat sétálnál hozzá,vagy túráznál akkor lenne teljes.Estleg ha módodban áll egy szauna a hétvégén???Ha nem egetrengető,de jó lenne.
Hát holnap nem lesz rá időm, egész nap gyakszin leszek, de szerda, csütörtök és péntek tuti, hogy csinálni fogom!
Szia Nóra!Gratulálok!!!Láttam a képeidet, szerintem is látszik már változás:)Ügyi vagy nagyon!
Túl vagyok a mai tornámon is!!!!!!!!
Akinek háznál van ,onnantól akánaán:)de addig marad a bóti:)Na megyek Nórika,holnap talizunk,jó legyél:)
Azért a gyümi napon engedélyezek magamnak egyet!!! Már alig várom, hogy érjen kint a málna, eper, ribizli, cseresznye, meggy! Szerintem akkor sokkal több fini gyümi van!!
De te kemény lány vagy és simán kiveszed a repertoárból,ha nem férbele:)Nagyon kemény vagy::))!!!
További ajánlott fórumok: