Nagyon nehéz természetű férfivel csak a szakítás a megoldás? (beszélgetős fórum)
Ohh, pont ezt? 😀
Köszi! 😀
:DDD
És ha FI Sátoraljaújhelyen él?
:)))
Ezt olyan szépen fogalmaztad meg.
Hú, azért neki kellett futnom párszor, mire legalább a lényeget megértettem. Ilyen kusza írást már rég olvastam.
Viszont mivel egyetlen pozitívumot nem írtál a párodról, ezért fogalmams sincs, mit keresel mellette...
Lehet, hogy velem van a baj, de a pókhasú emberedet egy állandóan zsörtölődő morgó medvének képzelem el, aki valami miatt nagyon szarul érzi magát a világban. Elvileg apró cseprő dolgok, anyós sokat tüzel, miért sütötte el a gombát, stb. lehetne ezeket viccesen is előadni, ha szeretetteljes egyetértés lenne a családban. Mert ha több generáció él együtt, akkor az ilyen dolgok óhatatlanul előfordulnak, hogy nem mindenki egyszerre enne gombát.
Ezen pukkadtál ki ma reggel, és valószínűleg ez csak a jéghegy csúcsa volt.
Mindannyian elégedetlenek vagytok valami miatt. Lehet csak a pénztelenség, nem tudom. De az nem fog jóra vezetni, ha ilyesmikért csesztetitek egymást.
Nem kell nagy drámai leülős beszélgetésben gondolkodni, de azt csak ki lehet már mondani szerintem, hogy figyelj, ne csesztessük egymást, éljünk együtt jókedvűen, egymást segítve, támogatva ... Akinek ezt nem lehet mondani, és nem tud erre hajolni (persze veled együtt!), azzal tényleg nem jó, nem érdemes egy fedél alatt élni.
Én az egészből az érzem, hogy téged egy dolog zavar, még pedig az, hogy beszólt a hasadra;)
Na, ha nem nagy a hasad, semmit nem változtál, akkor mit érdekel, hogy beszól?
A többit meg lehet oldani
Ha hoz gombát, akkor mondja meg, hogy főzhet e belőle anyukád. Ha nem mondott semmit, akkor így járt;)
Ha gyorsan fogy a fa, akkor vegyetek még, stb.
Ha neki nagy a hasa, és téged zavar, akkor említsd meg neki, hogy kapja össze magát. Ha fura hasa van, akkor menjen orvoshoz, ha érdekel az egészsége...
Így is mondhatjuk.
Sok családban megesik, főleg vidéken.
A fiú dolgozik az apával vagy testvérrel (vagy mindkettő), és kap érte pénzt, krumplit, ezt azt.
Viszi magával szerelni, betonozni, őszi szántásra, mittudomén.
Aki a párja munkáltatója?
Csak én vagyok ilyen értetlen?😁
Fúúú van itt baj rendesen. De ha a párom már az ANYÁMAT is csesztetné, szerintem nem nézném el. Kinek mi a tűréshatára, az hogy te lenyeled neki ezeket az egy dolog... Függtök tőle anyagilag? Van valami oka hogy ne tehetnéd ki?
Amúgy meg nem a te munkád "megjavítani" azt amit a szülei elcsesztek... Fiatal vagy még, találsz olyat aki jól bánik veled.
Szerintem is úgy van, hogy a pocakos a FI párja és a pár apja is nagy hasú. A FI is megkapta a párjától, hogy nő a hasa.
FI anyukájánál laknak, de az após nem. Nála csak dolgozik FI párja. De a pár anyóspajtásnál osztja az észt, pedig ingyen lakik.
Most így olvasva, meglehet hogy ez a felállás az igazi, de azért jó lenne, ha FI is segítene egy kicsit eligazodni a kérdésben.
Itt tipródunk az ő baján, próbálunk segíteni neki a megoldásban, de egy kissé zavarosra sikerült a kiírás.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- A szakítás lehet az egytelen megoldás?
- A természetben minden bőrproblémára létezik megoldás....