Nagyon kiábrándító a szőrös alkar egy fiatal lányon? (tudásbázis)
A gázláng feletti karhúzkodás nem fáj, olcsó és hatásos! És pillanatok alatt meg van:)
hát szerintem ha egy nőnek látszik az állán a borosta, akkor édesmindegy, milyen színű haja van... :D
Nekem nincs ilyen gondom :))
Csak tanácsoltam én is :))
A haja, teeee :) Így még feltűnőbb a feketeség az állán, öregem, mint egy pasié, brrr.
ööö a MIJE volt szőkére festve? :o)
Ma volt szerencsém látni egy alapból barna, de szőkére festett, borotválkozó nőt közelről... na, az kiábrándító. A barnán átütő borosta.
Egyáltalán nem kiábránditó!!!!!
én kis helyen kipróbáltamigaz nem arcon csak karon,nekem bevállt,borotváni semmiképp nem akartam soha,fehér a bőröm nagyon így engem zavart a szőr de hát ezt kaptam.....mióta szőkítem már nem zavar....most terhes vagyok így hanyagolom a dolgot de ha meglesz a kicsi utánna ismét ez lesz a módszer...jah páromat nem zavarja amúgy,inkább engem azért csak nem nőies..
hát ha az én véleményem kérditek mint pasi, akkor gáz, legalább annyira mint a hónaljkutya, vagy a dzsungel...
35. encifinci 2012-01-19 20:58
Én alegegyszerűbb megoldást javaslom, szőkítsd ki, Otthon magadnak 10 perc alatt megvan, szőkítőpor+OXY és kész:). . én sem gyantáztatom de szőkén szinte nem is látszik.
nna azzal csak csínján, nekem egyszer leégette az arcom!!!:DDD tök gáz volt, negyed évig alapozóztam, meg sebesedett...
Cukorpaszta a legjobb megoldás,viszont eléggé drága.
Senki se említette a szőkítést,ami legalább télen segíthet :)
Gyantázás elétti hintőporozás megakadályozza,hogya felső hámréteget is leszedje a gyanta!Így kevésbé pattog ki a szőrtüsző.
ne aggódj! így is lehet pasit fogni... és boldogan élni családdal :)
a gyanta nekem jó megoldás volt, csak drága lett, magamnak meg véraláfutásosra csináltam:P a borotva jó egy két napig aztán gáz, és kipattog tőle a belső része a karomnak...epilátor dettó kipattogtat. de szép lassan rájöttem h az egész fele olyan gáz nincs mint amekkorának én látom...ha mégis úgy érezném hogy gáz akkor epilátor, utána azonnal le szoktam tonikkal kezelni vagy alkohollal, aztán bekrémezem...így kevésbé pattog ki:)
csak először fáj, utána teljesen tűrhető.
dehogy halsz bele a fájdalomba, a nőknek sokkal nagyobb a fájdalomküszöbe mint a férfiaké, mindent kibírunk :)
Nem, sőt! Valahogy elpuhul tőle a szőröm. Zuhanyzósom van jelenleg, ez jobb mint a natur.
Az lesz. Holnap mindenképp megkérdezem egy barátnőmet. :)
Általánosban a fiúk sokszor azokat szólongatják, húzzák a hajukat stb akik tetszenek nekik. :)
Kérdezz rá olyanra aki őszinte hozzád. A borotvát űzd az életedből a legnagyobb ellenség, nagyon megerősíti a szőrt.
Én alegegyszerűbb megoldást javaslom,szőkítsd ki,Otthon magadnak 10 perc alatt megvan,szőkítőpor+OXY és kész:)..én sem gyantáztatom de szőkén szinte nem is látszik.
Gyanta=sebek
Borotva= gyulladás és érősödő szőrösödés
Végleges szőrtelenítés= időleges és drága...
De boldog lennék, ha a zavaró részeim szőrtelenek lennének!
Igazából még nem kérdeztem tőlük.
Régebben, még általánosban beszólogattak a fiúk, de azóta nem volt rá eset.
Nekem ezzel az volt a bajom, hogy 1-2 nap elteltével olyan voltam mint egy süni. :)
Hát nem lennék a helyébe, de biztos nem egyszerű...
magamról tudom...
Az, hogy mi van a háttérben, sose tudhatod...
a borotválás meg csak erősíti rondábbá teszi...
További ajánlott fórumok: