Nagyon fiatal lenne hozzám? (beszélgetős fórum)
Igen, nagyon érett a korához képest.
Ezért is érdekel nagyon, mert annyira komoly, de mókás tud lenni :D
Ignorálom a negatív és direkt bántó hozzászólásokat.
Rákérdeztem, hogy néha nem tudom, hogy viccel vagy tényleg komolyan gondol néhány megjegyzést.
Azt mondta, hogy mindkettő.
Szeretne munkán kívül is hülyéskedni velem, mert kedvel.
De komolyabb dologtól még tart picit.
Hát persze, hogy van!
A nőknél ugyan ez van. Sok idősebb csinosabb, fürgébb, mint sok húszon éves.
Nem is a kinézetre gondolok, amikor azt mondom, hogy a 18-hoz képest vénember, hanem arra, hogy hogyan látják ők.
Én öregnek láttam pl. 17 évesen a harminc körüli embereket, sőt! 20 évesen a 29 éves kolléganőmet is, 26 évesen a 33 éves csoporttáramat is. Teljesen egyetértettem velük, amikor a koruk miatt picsogtam, hiszen tényleg öregek😉
Azért van amelyik 50 éves fittebb, jobban néz ki, mint egy 25-30 éves.
A családból is tudnék mutatni olyan 49 éves kockahasú, jóképű pasit, aki ráadásul jó férj és apa is, hogy a 20 éves pasik is megirigyelhetnék, de fordítva is igaz ez.
Igen, vén ember.
Ezt én is így éltem meg.
18 éves koromban az edzőm 33 éves volt és bácsinak láttam;)
Igen, megmutatta. Miért ne?
Miért nem jöttél, hiányoztál, stb.
Mert úgy gondolta, hogy ezt kell tennie.
Vajon a kislányok szülei miért picsognak, ha Feri bácsi meglapogatja a kislányuk hátát? Gondolom a férjem hasonlóra gondolt.
Semmi gond nem volt anyukával;)
A 18 éves lányhoz képest vénember.
Jaj, hát csak azt tudom mondani, amit gondolok az adott témáról;)
És nem csak én, hanem ez vagyok én.
Valóban csak a saját szemszögemből nézem a dolgokat, mert máséból nem tudom.
Nem, nem akarom ráerőszakolni senkire. Most pl. csak azért írtam ide, mert láttam, hogy mit írtak többen Charlize-nek és zavaró volt, hogy um. hülyének nézik, sárkányozzák, stb., a véleménye miatt.
Ja, én is ezt kapom meg itt sokszor, pusztán azért, mert merem vállalni, hogy mit gondolok...
Nincs gond, attól még lehetünk őszinték mindketten, hogy teljesen eltérő a véleményünk.
Én nem a saját kívánságaimat erőszakolom rájuk.
A válaszaiddal többször az a gondom, hogy csak a saját szemszögedből nézed meg, ha más nem azt a nézetet vallja, az már őszintétlen. Pedig nem, csak más. Sokszor értek veled egyet, de sokszor áll a hajam égnek, hogy csak TE...
😂😂😂
Szemérmes...
További ajánlott fórumok:
- Fiatalon (akár nagyon fiatalon) már kismamák, anyukák!
- Hol találhat párra egy nagyon fiatalos negyvenes nő?
- Nagyon fiatal anyukák
- Miért csinálja ezt nagyon sok fiatal lány?
- Nem találok normális barátot, mindenki csak kihasznál.. és már ezek miatt nagyon bizalmatlan vagyok... Nem hívok meg senkit hozzám ..
- Nagyon fiatal hozzám a pasi