Nagyon hamar leizzadok, amióta híztam 22 kilót. (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én az edzés bemelegítés részétől majdnem elájultam anno mikor elkezdtem az életmódváltást 10.5 éve.
Pontosan 22 kgot fogytam én is.
Az utolsó mondatodat így is befejezhetted volna hogy nem ehetek minden órában, vagy mától igazán ehetnék olyasmit ami segíti a fogyásomat.
Nehogy arra gondolj hogy hű de okos ez hogy osztja itt az észt, mert nekem is van túlsúlyom.😀 Ennek főleg az akaratgyengeség az oka. Most én is eszek olyasmit, főleg olyankor amit és amikor nagyon nem kéne. Ha ismét egyedül leszek, nem kell itthon látnom se olyasmit amit nem kéne megegyek és szépen lassan ismét beindul a fogyásom.
Te is figyelj, és vigyázz magadra! Legtöbbünknek nem könnyű a fogyás. Sőt, baromi nehéz de az egészségünk érdekében meg kell tennünk!
Tényleg nem az óránként zuhanyozás a megoldás, hanem a fogyás.
Amennyi idő alatt felszedted a 22 kg-ot, annyi idő alatt le is tudod adni. És ha leadod, nemcsak az izzadástól fogsz megszabadulni...
Jó dolog finomságokat enni, de még jobb a testünknek azt adni, amire szüksége van és nem adni neki azt, amire nincs szüksége.
Máskülönben a test hosszútávon nem tud egészségesen működni és téged szolgálni.
Kezdd el még ma a változást!
Hajrá!
Este minden sokkal finomabb!😃
Na de valamit kezdenek kell magammal mert nagyon kellemetlen ez így.Utálom ,hogy leizzadok apróságoktól...nem zuhanyozhatok minden órában.
És nincs nyár..
2 szoba porszívózástól már folyik a homlokomon a víz.
Elég ha csak összesepregetek és felmosok 25 nmétert.
A fejem búbján is érzem a verejtéket.
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Vannak itt nagyon jó pasik? :)))
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :)
- Segítenétek?Mostanában legalább 5 kilót híztam, és nagyon látszik!