Nagyon duciknak tényleg nem írnak fel fogamzásgátlót? Volt aki járt már így? (tudásbázis)
Amúgy a kérdésre a válaszom az, hogy ha kéred, akkor kell írniuk fogamzásgátlót, max előtte egy normális doki nézet vérképet és 1-2 dolgot, hogy a megfelelőt írja fel. Ha meg olyanhoz jársz, aki nem szeretne felírni, akkor válts orvost.
Amúgy tudtommal azért nem szeret minden doki felírni ducibb nőknek bogyót, mert nagyobb az esélye minden bajnak (pl trombózis, hormonprobléma stb). Tehát jobban is kell ellenőrizni őket, hogy megfelelő e felírt gyógyszer.
Nyilván??
Hát van még mit tanulnod.
Biztos hogy írnak fel, csak a neked megfelelő fajtát, és abból is az erősebbet.
Amikor először voltunk a barátnőmmel nődokinál, akkor Ő nagyon kövér volt, és teljesen mást irt fel neki, mint nekem, és javasolta, hogy fogyjon le mert...stb stb. Mindenki tudja, hogy sok a kockázata a súlytöbbletnek. Azóta lefogyott, és más gyógyszert szed.
Szóval 100% hogy kapsz fogamzásgátlót.
Egyébként ha a pasik a vékony nőket szeretnék csak és kizárólag, akkor már kihalt volna az emberiség :)
Egy túúróst "inkább a vékony nőket", nézz már
szét a való életben !
Nem mindenki szereti a csontot ölelgetni ;)
Szerintem nem azt kérdezte, hogy fogyjon le vagy sem, és azt sem, hogy szerinted milyen típusú nőket kedvelnek jobban a férfiak.
Francnak kell ilyeneket beböffenteni.
A fórum kérdése: Nagyon duciknak tényleg nem írnak fel fogamzásgátlót?
Rakass fel méhen belüli eszközt, az nem hizlal és elég biztonságos, meg nem kell vele foglalkozni évente 1x kell rákszüréskor 1 kalap alatt ellenőriztetni helyén van-e.
De azért a fertőzések ellen nem véd, csak a terhesség ellen...
Én sem vagyok egy vékonyka alkat, fontos volt nekem is nehogy tovább hizzak a f.gátlótól, így egy ilyen spirál vagy hurok nevű eszközt rakattam fel 3-5-7 évig is fent lehet tipustól függően. Nem kötnek bele hogy mennyire vagy duci vagy vékony, és nem is zavar bele a testsúlyba.
Szóval én ezt ajánlom saját tapasztalatom miatt is.
oké. akkor nem zavarna egy betegség?
aids?
Nem fájna a gyerek, imádom a gyerekeket ha terhes lennék nem vetetném el pont ezért akarok védekezni attól még nem szeretném, hogy apa nélkül keljen felnőnie, na meg 22 évesen még nem érzem,hogy itt az ideje.
Jelenleg csak menszesz előtti napjaimban élek nemi életet és akkor sem engedem, hogy belémmenjenek.
Akkor a legkevesebb az esély rá és eddig nem lett baj de ez nem egy olyan dolog amit hosszútávon lehet csinálni, kell a biztos védekezés.
Hát ne is haragudj, de ha ezek nem komolyak, akkor miért nem használsz gumit?
A gyerek jobban fájna, mint egy nemi betegség? (akár durva?)
Amúgy meg hidd el, van normális, aki szintén fél és gumit használ, akármilyen rossz is.
További ajánlott fórumok:
- Írtak már fel valakinek Cerazette fogamzásgátlót nagyon erős vérzés kezelésére?
- Tényleg csak próbálgatással lehet megtalálni a jó fogamzásgátlót?
- 8 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését és azóta nagyon pattanásos a bőröm. Mit tegyek?
- A fogamzásgátlótól lehet hízni? Tényleg növeli az étvágyat?
- A fogamzásgátló tablettát tényleg el lehet kezdeni még az 5- 6. napon is? Mikortól hat?
- Szoptatás és fogamzásgátló mellett terhesség? Tényleg ilyen gyakori?