Nagycsaládos anyukák! Ti is napokig radíroztok így tanév végén? (tudásbázis)
Nekünk az úgymond "visszaadandó" könyvekbe nem engedik, hogy beleírjanak!
AZt mindent a füzetbe írtak le, de csak a válaszokat a feladatok helyének megjelölésével...
és felhívták a figyelmünket, hogy külön füzetbe vagy valamilyen módon a fontosabb szabályokat írjuk, jegyzeteljük ki év közben, hogy később is tudja használni...
Azért ez durva... Minek íratnak bele a tanárok? A könyvet már megírta az írója, nem kell átírni... Pff...
Én azért elmesélném a tanároknak, hogy 2 gyerek könyveit tisztára radírozni felér egy ínyhüvelygyulladással. (Ha nem bírják ki beleíratás nélkül, radírozzák év végén ők!)
Ez hol van így? Mi is ingyen kapjuk, tavaly bele is pecsételtek.
Év végén meg kiröhögtek, hogy vissza akartam adni pl. az éneket. Az tök tiszta volt. A munkáltató tankönyveket vissza sem kérhetik, mert a nevében is benne van abban bizony dolgozni kell(ene).
??? az ingyen kapott könyvet vissza kell adni év végén? ez mindenhol így van? és nem lehet megvenni?
mert akkor inkább mi is megvennénk(nekem most lesz elsős a kislányom, ez tényleg így van?)
További ajánlott fórumok:
- A nagycsaládosokat a gyerektelenek és az egygyerekesek tartják el? - egyetértesz?
- Huszonévesen nagycsaládosként....?
- Mért van az hogy a nagycsaládosokról azt hiszik hogy minden támogatást megkapnak?
- Nagyon nagycsalád, de 4 gyerekkel
- 30 év alatti nagycsaládos anyukák
- Milyen támogatások járnak nagycsaládos egyedülálló anyukaként?