Nagy súlyfelesleggel teherbe esni felelelőtlenség? (tudásbázis)
2010. okt. 14. 15:13
Orvostól kérnék tanácsot...
vagy: előtte fogyóznék, mielőtt terhes lennék
6. Burkuska (válaszként erre: 1. - Szélike)
2010. okt. 14. 14:42
Miért nem fogysz le előtte?
5. 1d472d0461
2010. okt. 14. 14:40
Csak egy jótanács, bár tudom, hogy nem ez volt az eredeti kérdésed: terhesség alatt semmiképp se diétázz! Ez nagyban hozzájárulna ahhoz, hogy gyermeked később egészségtelenül táplálkozzon.
4. Cippora
2010. júl. 16. 17:56
Szerintem a lényeg,hogy egészséges vagy-e vagy sem.Volt olyan túlsúlyos ismerősöm akinek "álomterhessége" volt,és eleve a súlya miatt alig szedett fel.Az szerintem még egészségtelenebb mikor egy 50 kilós nő szed fel 25kg-ot a terhesség során.
Ha semmiképpen sem tudsz fogyni,akkor menj el egy laborra,és érdeklődj a dokidnál,de szerintem nincs akadálya.
Minden jót :)
3. b2076ec79b
2010. júl. 16. 16:08
Szerintem le kéne adnod pár kilót mielőtt teherbe esel...
2. Szélike
2010. júl. 16. 13:34
30 kg túlsúllyal küzdök évek óta. Szeretnénk második babát de most zavar a súlyom. Az elsőnél nem volt semmi gondom a súlyom miatt.
1. Szélike
2010. júl. 16. 13:33
Nagy súlyfelesleggel teherbe esni felelelőtlenség?
További ajánlott fórumok:
- Leküzdjük a nagy súlyfelesleget!!!
- Tényleg rockfesztiválon estem teherbe és tényleg nagyon...
- Mit tennél, hogy csúcsformába hozd magad, ha csak 3 napod lenne a nagy találkozás előtt? Van rajtad 7-8 kg súlyfelesleg is... :(
- Hogyan étkezzünk a terhesség alatt, ha már úgy estünk teherbe hogy nagy súlyfeleslegünk van?
- Ki mire tornázik nagyobb súlyfelesleggel?
- Budapesti- belvárosi- duci vagyok, közös KITARTÓ sétákhoz/ futáshoz keresek szintén a nagy súlyfeleslegétől szabadulni akaró sorstársat...:)