Tényleg rockfesztiválon estem teherbe és tényleg nagyon... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Jaj bocsánat, nem tudom melyik része bántotta a csőrödet a hsz-omnak, de biztos bántó, sértő voltam és leginkább ítélkező.
Jézusom hol van a népek ingerküszöbe... humorérzék pedig lehet sose volt.
Miért szivatná? Tök igazat írt, az más kérdés hogy ki mire ugrik és mire ül fel.
A régi fórumozók egytől egyig tudják, hogy ki írta a már több éves vallomást.
Az hogy egy férjezett nő leírja, hogy nős férfival él szintén szakállas "poén". Az erkölcscsőszök emiatt is ragadtak már a Hoxán kaszát-kapát, természetesen gondolkodás nélkül.
És azóta is boldogságban éltek?
A válás azért megtörténhetett volna ennyi idő alatt. :/
Nem annyira különleges.
Amikor már jól eladósodtunk az építkezés miatt, úgy döntöttünk hogy előtt az ideje, hogy gyereket vállaljunk.
Mivel úgysem szokott elsőre összejönni, nem védekeztünk, amikor elmentünk nyaralni. Mi úgy nyaralunk általában, hogy nappal kirándulás, este koncert, vagy ha fesztivál van, akkor koncertek.
Ketten mentünk, de már hárman jöttünk haza.
Aztán amikor az apasági nyilatkozatot intézzük, megkérdezte az anyakönyvvezető, hogy miért nem házasodunk össze. Mi meg vállat voltunk, hogy végülis nincs elvi, erkölcsi stb. akadálya.
De aztán a Facebook azt jósolta,hogy a szerelmem elvesz feleségül, én meg hiába mondom a drágának, hogy vegyen el, mindig azzal jön, hogy ő már nős.
És tényleg megtörtént! 🥰
Meghallgatnám a történetet! 🥹
Lassan már középiskolába megy, mert a vallomás sem akkor készült, amikor a gyerek.🙃
Amúgy lány.
Ahh,jól bele szaladtam! Köszi,hogy szóltál. :D
Te jó ég, lassan suliba megy a kis rocker...
Van egy olyan érzésem, hogy nem tudod kié a vallomás.
Ami mellesleg 4 és fél éve lett kiírva.
Pedig egy ideje nem írt már ki ekkora hülyeséget. :D
2-3 hete volt az utolsó...,áhh rohannak a napok. Nem tudom.
Pokoli kölök lesz az utód tuti! :D
Nemmondod.
Jártál amúgy rockfesztiválon, vagy csak másról nem tudod elképzelni?
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- A tényleg nagyon nagy túlsúly!
- Értelmes személynevek: pl: Para Zita (A lényeg, hogy tényleges keresztnév legyen, és összeolvasva is értelmes szót kapjunk.
- Szexre tényleg könnyű egy pasit "felszedni"?
- A túl csinos nőktől tényleg tartanak a pasik?