Nagy női has!! (beszélgetés)
Ah, meg ezt se lehet mondani, en vekonyan is szivesen folytottam evesbe a banatom :)
Igy nemi tulsullyal viszont rosszabbul erzem magam a boromben, vagyis vekonyan boldogabbnak ereztem magam.
Törődjön mindenki a sajátjával...
Máséhoz meg semmi közünk...
Én nem is értem egyébként, hogy ez hogy lehet kényelmes. Szerintem ha valaki kövér, vagy nagy a hasa, akkor kényelmesebben is érzi magát egy olyan ruhában, ami úgymond "összetartja", mint amiből lóg ki mindene.
Bár más kérdés, hogy egy bizonyos méret után sehogy se kényelmes a nagy has. Meg nem tudom....egy nőnél a nagy has...visszataszító.
Annyira fel vagytok háborodva,pedig bizonyított dolog,az idegek a zsírba vannak beágyazva,vagy vmi ilyesmi.Elvileg stabilabb emberek,nehezen buknak ki.
Nincs ebben semmi nevetséges!
Azért inkább a normál testalkattal boldogságra szavazok én is!:))
Ez a lényeg!!
mindenki azt csinál amit akar és azt vesz fel amit akar, inkább meg kéne tanulni mások helyett a saját dolgainkkal foglalkozni.
Tanuljuk meg egymást elfogadni! (És nem a feje felett arctalanul kritizálni, bárki is legyen az)!
Nem mindegy ki mit vesz fel?
Rakjál be egy képet magadról is ,(fej nem szükséges), úgy lenne igazságos...
Na ez meg a másik. Bár én is látom, ha valaki nem előnyösen öltözik, de eszembe nem jut, hogy azon filózzak, hogy miért nem takarja el magát. Egyrészt ez érzék kérdése is és nem mindenkinek van érzéke ahhoz, hogy az előnyös részeit kiemelje és a pocit, meg hájat eltakarja, a jó érzék adottság, nem tehet róla, ha nincs neki. A másik meg, hogy ha neki az tetszik akkor azt hordja, hiába előnyösebb egy tunika, ha neki az nem tetszik úgysem azt fogja hordani. Szíve rajta!
Nem álszenteskedni akarok, ha lenne rajtam amit el kell takarni, akkor eltakarnám, de mindenki azt csinál amit akar és azt vesz fel amit akar, inkább meg kéne tanulni mások helyett a saját dolgainkkal foglalkozni.
És ez olyan jó. Mármint, hogy jól érzed magad a bőrödben. És élvezed az életet. Látszik az adatlapon lévő képen, hogy élsz, hogy virulsz. (hogy tojsz a világra, a topmodellekre)
És ez jó.
Bevallom én is molettebb vagyok, három gyerek után hasam is van, és csak az foglalkoztat, hogy eltakarjam.
Irigyellek, hogy ilyen szemüvegen át látod a világot. Sőt hiszem, ha én nádszálvékonyra lefogyok, akkor sem leszek olyan bombanő, mint Te most.
Pont azért mert mindenki olyan szép, amilyennek látja magát. Te így látod szépnek magad, én meg lehet egész életemben küzdök majd a hasam ellen és soha nem leszek elégedett.
hát sztem a durván el akarok takarni mindent se ideális. Aki így tesz, annak tényleg önbizalomhiánya van, nem is ygengén! Viszont, ha télen hízok 10 kg-ot, akkor nme akarok idén nyáron a tavalyi ruháimba belepréselődni. Én ezt így érzem. És nekem az olyanokkal van bajom, akik bizony belepréselik magukat (és eddig is ezt írtam. Akiknek kibuggyan a naciból a háj, és ki is teszi, meg a felsőből a pocak). Tehát! Akiken egyértelműen kissebb méretű ruha van, mint amekkora kellene. Akár hosszra, akár szűkségre.
Azt pedig senki ne mondja, h az iylen az izléses látvány!
azt se felejtsük el hogy pl vannak nők akik takarni akarják magukat és épp ezzel hívják fel a figyelmet magukra
pl van két kedves ismerősöm gyermekeink majd egyidősek mind ketten ducik az egyik kicsit jobban ő tök nőiesen öltözik aki viszont nem olyan duci ő tök slampos és próbálja takarni magát épp ezért mindenkinek jobban fel tűnik az ő kövérsége mint a nála kövérebbé
Látod erre mondom azt, hogy van aki ilyen testtel bátran öltözködik és tetszik mindenkinek, mi meg szapuljuk magunkat.
Lehet az önbizalmunkat kéne tuningolni kicsit. (pedig a párom dicsér, és így szeret, de valahogy túl a harmadik x-en ez nem elég, hülye vagyok én is, hogy mások véleményét hallom meg.)
Számomra pl. Naomi C. egyáltalán nem csinos. Nem is értem, hogy mitől szupermodell. De ha valaki elmondja és meghallgatom.
Én pl. mostanában néztem a Nagy duettett, na ott Liptai Klaudia igazán csinos volt, pedig nem egy modell alkat.
További ajánlott fórumok:
- Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- Egyel nagyobb helyiértékű szám
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem?
- A Töténelem nagy alakjai kizárólag ABC sorrendben