NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Nálam inkább látványos a dolog, mintsem a súly csökken:) Lehet nőtt az izom, a zsír pedig csökkent:)
Sziasztok Lányok!
Kinek sikerült karácsonyig megvalósítani a célját?
Nekem sajnos nem, csak egyhelyben toporgok a súlyommal. Jelenleg a nyarat tűztem ki célul:)
Halihó!
na megint nekilátok :) most én is karácsonyt tűztem ki célul,hogy formába jöjjek.Az utóbbi 2-3 hétben elég rosszul ettem,mert reggel 7től este 7ig dolgoztam.és hát emellett csak reggeli fért bele,este mire hazaestem,akkor meg úgy kopogott a szemem,hogy akármit befaltam volna legszívesebben.
Szóval általában pékeken éltem és ez sajna meg is látszik...úgyhogy most próbálom ledolgozni,amit összeszedtem :S
na majd jelentkezem!
puszi:)
Sziasztok!
Vannak új képeim a naplómban (alakulásom a fogyival + önarckép).
Szia!
Egyenlőre én stagnálok, de nem siettetem, majd megindul egyszer lefele:)
Sziasztok!
Hogy álltok csajok????
Fogyi megy?
Eredmény?
szia!
itt utána tudsz olvasni.sztem nagyon jó.az edzések elég húzósak,de ami nem öl meg az erősít:) szerintem érdemes kipróbálni,persze csak ha kedvet kaptál hozzá.
Egyébként én is változtattam még emellett az étrendemen.Próbálok kevesebbet nassolni,mert nálam inkább azzal volt mindig is a baj...
Szia!
Üdvözöllek és sok sikert kívánok!:)
Hogy tervezed a fogyit?
Sziasztok!
Csatlakoznék én is 71 ről 64 szeretnék lenni karácsonyig. Fogadást kell megnyerjek, ezzel ösztönözni a férjemet aki 128 kiló, hogy neki is sikerülhet.
Sziasztok!
A tánc nagyon jó mozgásforma:) Biztos hozzászokott már a szervezeted. Én is kezdem megszokni a gyaloglást. Egyre jobban érzem tőle magam:) Emellett otthon még torna és egy héten egyszer Zumba. A héten sikerült már 1 kilótól megszabadulni:)
Remélem:) Emellett táncolok is,mondjuk azt már gyerek korom óta,szóval az alap és nem változtat semmin.hozzászokott sztem a szervezetem:)
Na majd jelentkezem.Jelenleg rossz a mérlegem,úgyhogy nem tudom sajnos mennyi vagyok pontosan...Majd egy hét múlva mérlegelek.
sziasztok!
Szia!
Az-az 1-2 kg nem sok, hamar meglesz:) Ennyihez bőven elég a mozgás amit csinálsz sztem:)
Sziasztok!
Én is beszállnék:) Bár nekem a cél nov.10-ig leadni 1-2 kilót. Járok Zumbára én is,meg előző héten kezdtem el a kettlebell-t. Inkább formálódás szempontjából fogynék,mivel nem kell sokat.Remélem összejön:)
Sziasztok Lányok!
Ma ismét megyek Zumbára:) Már alig várom!:)
:)
Köszi!
Igyekezni fogok!
Gratulálok, ügyi vagy!:)
Csak így tovább!
Jó reggelt mindenkinek!
Ismét búcsút intettem 1 kilónak!
Pontosabban 1 kiló 20 dekának!!!
Hurrá!
Mindjárt 79-et látok a mérlegen!
Szia.
Szuper!
Nagyon ügyi vagy!
Én holnap mérek mert ma melóztam reggel és nem akarok most ráállni hátha csalódok.
Majd frissen,kipihenten és remélem kicsivel kevesebbel mint múlt héten.:D
:)
Rendben:)
Sok sikert és kitartást kívánok!:)
Nem szeretem a húst, és rossz az emésztésem tőle... De köszi a tippeket :-)
Már találtam megoldást és újra elkezdtem fogyni, este meg aerobik-ra megyek.
Pusz
Szia!
Sztem inkább ne a diétát válaszd, hanem azt a módszert amit én is, így nem lesz rossz a gyomrod. Én mindent eszem, vagyis reggeli, ebéd rendesen, sőt még tízóraira is valami kicsit, viszont vacsira csak zöldséget, párizsit, csirkehusit. Mellette pedig a torna. Javaslom az update módszert!:)
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha a Párotok nagy értékű Karácsonyi ajándékot adna Nektek, de Ti nem tudjátok viszonozni és ez zavarna?
- Régi hatalmas karácsonyok. Szenteste jött hozzánk a nagyi....
- Szerintetek nagyon gagyi karácsonyi ajándéknak?
- Miért karácsony meg húsvét előtt csinálnak az emberek nagytakarítást? Amúgy nem kell takarítani ennyire?
- Gyere és lefogyunk karácsonyig!
- Nehezen viselem a karácsonyi nagy bejelentgetéseket.Bárcsa...