Gyere és lefogyunk karácsonyig! (beszélgetés)
Sziasztok!
Szuper, hogy másoknak is karácsony a célpont. Én egy fogadás miatt csinálom. Most elég jól érzem magam a bőrömben, de bizonyítani akarom, hogy képes vagyok mennyasszonyi súlyom visszaszerzésére, ezzel akarom ösztönözni a férjemet aki százharminc kiló. Már megvan 6 kiló és még kell 6ot fogyjak. Így fogom elérni a 64-et. Én az egészésges táplálkozást testmozgást, anyagcserejavító ételek bevezetését használtam és használom jojóeffektust elkerülendő.
Szóval csatlakoznék.
Sziasztok!
Szeretnék még én is csatlakozni, ha lehet. Tegnap kezdtem el a 90 napost. Egyszer már fogytam vele 17 kg-t. Talán most is sikerül.
Level diéta.
Utána meg a 90 napos volt amiből 45 napot végig csináltam és le ment ezalatt 6 kiló.
dehogy érzem jól magam,sőőőt!
csak nem megy:(((
Szia!
Hogyan sikerült lefogynod? /régebben/
Most ősszel annyi kint a munka hogy az kitesz egy kiadós edzést.
Leginkább sok létrázás formálja a lábam, és még mire meglesz a sok metszés, gallyazás...
Egyenlőre jól bírom.
Bár lehet elég energiát adott a reggeli jóreggelt keksz a kis joghurttal.
ez jól hangzik szerintem belevágok én is!
Mennyit mozogtok?
Ki mit lát jónak és eredményesnek.
Én ma víznapot tartok.
Reggelim volt 1/2 joghurt és 1/2 csomi győri é. jóreggelt. mára zöld és csalántea illetve cukormentes ízesített ásványvíz lesz.
Kíváncsi leszek reggelre mit érek el.
Reggel jegyezve a súlyom. Csak jobb lehet.
Anno már leadtam egyszer 18 kilót, abból 4 visszajött. Ez lassan 2 éve volt hogy akkor elkezdtem, és 4 hónapig tartott.
Közeleg a karácsony, és nem szeretnénk az eddigi kilóinkat gyarapítani az ünnepek alatt még inkább.
Kezdjük el együtt, megbeszélve amit csak lehet a diétával kapcsolatban, és karácsonyig szép eredményeket érhetünk el!
További ajánlott fórumok:
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Ki mit vesz gyermekének / gyerek rokonának karácsonyi ajándéknak?
- Gyerekkel vagy gyerek nélkül dísziteni a karácsonyfát? Hány éves kortól érdemes bevonni a gyereket?
- Mit szólnátok, tennétek ha olyan oviba járna a gyereketek ahol nincs se karácsonyi ünnepség, se anyák napja?
- Van olyan köztetek, akinek családja, gyerekei vannak, mégsem kívánja az egész karácsonyt a háta közepére sem?
- Te mit adnál a gyerekorvosnak karácsonyra köszönetképpen ajándékba?