Mustáros-uborkás hústekercs recept
35 perc
kevés
kevés
kevés
A Mustáros-uborkás hústekercs hozzávalói:
személyenként:2 szelet sertéskaraj (csont nélkül
l db ecetes uborka
mustár,
pirosarany
bors
étolaj
A Mustáros-uborkás hústekercs elkészítési módja:
a húst vékonyra kiklopfolod, minegyiket meg kell kenni mustárral, majd Pirosarannyal és megszórni őrölt borssal. A hús egyik szélére tesszük az ecetes ubokát (ha nagyok elvágni kétfelé) és feltekerjük. Fogvájóval megtűzni a két végén és már kész is. Serpenyőben kevés olajat forrósitunk, és a tekercseket körbe sütjük.
Amilyen rövid a recept olyan hamar készül el!
Nem kell sózni, mert a húson kivül minden már eleve sózott.
Kezdőknek is szivesen ajánlom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: c38e379cec, 2007. dec. 8. 12:57
A mustáros-uborkás hústekercs elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.