Mustáros karajszeletek recept
A Mustáros karajszeletek hozzávalói:karajszeletek
liszt
só
olaj
mustár
szerecsendió
őrölt bors
2 dl tejföl
A Mustáros karajszeletek elkészítési módja:
A szeleteket enyhén kiklopfoljuk, a szélüket bevagdaljuk, megsózzuk, lisztben megforgatjuk és forró olajban mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd tányérra tesszük. Az olaj alatt a tüzet elzárjuk, belekeverünk egy púpozott kávéskanálnyi mustárt, belereszelünk egy kevés szerecsendiót, megszórjuk késhegynyi őrölt borssal, hozzáadjuk a tejfölt és a mártást alaposan összeforraljuk, majd a hússzeleteket visszatéve a lébe forralunk egyet rajta.
Tetszőleges körettel tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. márc. 25. 06:44
A mustáros karajszeletek elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.