Műsorváltozás (beszélgetés)
Ezt hol olvastad?
Ők is reklámozzák, hogy szerdán lesz, és a porton is úgy van.
Na ez fura, elvileg nem szerdán van az ünnep.
Áhhh :-(((
Szia!
Amit most tudok,hogy jövöhéten sem lesz Született feleségek az ünnep miatt.De nagyon sajnálnám,ha nem lenne a sorozat.
Hmmmmm... Az szép... Pedig aki bankban tud elhelyezkedni, az nem igazán panaszkodhat - még mostanában sem... Úgy látszik, hogy ennek a libának minden kevés volt... :)
Szuper, hogy Ők a "példaképek", és Róluk kell beszélgetnünk a gyerekeinkkel, hogy mégis "miben híresek"...
Pfffff...
Nagy Éva. Ha minden igaz, modell volt, bankban dolgozott, és ott tetszett meg neki egy nagyobb összegecske. Olyannyira, hogy magáénak is akarta tudni. Ült X évet, ezzel belépőt kapott a Hal a tortán című műsor igen színvonalas társaságába.
A lányom szokta kérdezni, hogy aki éppen főz, az az Ő szavai szerint: "miben híres". Hát én most is válaszoltam neki.
Szerinted mennyire csodálkozott??????
Én egyik nap belenéztem egy Hal a tortán részbe (egyébként majdnem mindig néztem, amikor ment, de ezen a héten valahogy nem ültem le elé), és azon döbbentem le, ahogy NAGY BÜSZKÉN közölte az a kis szőke liba (az ki az?????), hogy sikkasztásért ült...
Na kérem szépen, erre tényleg baromi büszkének kell lenni! :)
Tényleg... Ki az a rövid szőke hajú csaj? Fogalmam sincs, hogy miért és honnan került az a Hal a Tortán-ba...?
Na igen, ebben is van valami...
Mondjuk én éppen nem dolgozom, mert várjuk az első kisbabánkat, de minden nap fél hatkor kezdem a napot, bár nyilván az itthoni tevékenykedés nem olyan fárasztó, mintha egész nap egy gyárban dolgoznék...
Én sem voltam fent fél tizenegykor, amikor dolgozni jártam... :)
Nya mindegy, sz@r ez az egész, úgy, ahogy van, nem értem, miért kell ezt csinálni... Röhöghetnek a markukba, hogy a sok hülyét megbolondítjuk az össze-vissza rakosgatással...
Ennél jobbat ki sem találhattak volna... :D
LÁNYOK ÉN EGYSZERŰEN KIVAGYOK!!!! ERRE NEM TUDOK TÖBBET MONDANI CSAK ANNYIT HOGY EZ A TV2 EGY NAGY NULLLLAAAAA!!!!!BLEEE
FELVENNI NEM TUDOM,MERT BESZ@RT A VIDEÓM VIRRASZTANI MEG NEM FOGOK INKÁBB KERESEK EGY OLDALT AHONNAN LE TUDOM TŐTIKÉZNI
EZ VAN
A börtöntöltelékek kiverték a biztosítékot nálam is. Ennél mélyebbre már nem lehet süllyedni, gyomorforgató. Na meg a benkős hülyeség. A nézhető filmeket meg berakják jó későre.
Szoktak azon filozofálgatni, hogy arra van igény, ami a tévében van, vagy szimplán nézik, mert megy. Remélem, nem érdekel több embert az országban a sittesek műsora, mint egy vígjáték sorozat!!! De félek, hogy igen...:-(
nagyon jó....
szerintem akik dolgoznak nem sokan vannak ébren...
De értem!
Csak csomóan írták, hogy akkor nem tudják nézni, mert túl későn van vagy ilyesmi, ezért írtam! Amúgy én is gyűlölöm ezért a TV2-t.
Nem értem az összefüggést... Egyébként szinte mindig felveszem, hogy ne kelljen órákig reklámokat néznem... De most nem azzal van a probléma, hogy mikor van, és mikor nincs, nekem mindössze az nem tetszik, hogy ha nem nézek utána, akkor szerdán tuti nem ülök a tv elé fél 11-kor...
Nem azzal van a gond, hogy későn van... :)
Nem értem a hsz.-edet... :)
22.25-kor?????? Bakker! t*köm tele van velük!!!
Előtte meg gondolom olyan szar műsorok vannak, hogy az ember alig tud fennmaradni. A lányomnak meg vehetem fel. Elegem van. Nekem ez volt az egyetlen normális műsor ezen a szánalmas csatornán.
Ettől függetlenül, köszönöm az infólat mindenkinek. Este alvás.