Muskátli palánta (beszélgetés)
Nem szeretem az állómuskátli szagát, de mostanában ez van az erkélyen. Tavaly olyan szép tömör virágjai voltak, olyan volt mind egy labda. Az idén márt nem lesz ilyen, ez más fajta?
Honnan tudjam, milyen van a cserépben amikor megveszem, látszik ez előre?
Igen,350HUF -ért ilyen a STARKL.
Ezért szeretem magam megválogatni,látni milyet veszek,Mert ezek prospektusban színkavalkádban,gyönyörűen vannak fotózva.Hagyd szerintem,ültesd el,biztos szép lesz és teleltesd át,hogy jövőre is meglegyen ez a drága muskátli:)
ez a baj ezekkel a csomagküldőkkel a katalógusba gyönyörű fényképet tesznek amikor meg a csomagot megkapod, közes sincs hozzá :-(((
Remélem nem vette el a kedved a kertészkedéstől és csodaszép virágok lesznek belőle! Tudod szeretet és egy kis táp csodákra képes
Kedves Kislányok
S.O.S megkaptam a STARKL-től a muskátli palántákat.6 centis műanyag cserépben (félfutó )
2-3 5 forintos,és 1-2 tízforintos nagyságú levéllel.Az állómuskátli 5 gyufaszálon 5-10 forintos nagyságú levelekkel.Ha valaki mostanában kapott ilyet,és már előzőleg is rendelt ilyet,kérlek benneteket írjátok meg,hogy lesz e ebből valami vagy küldjem vissza??? Köszönöm szépen a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- A futó muskátlit tényleg nem lehet teleltetni?
- Mikor ültethetjük ki a muskátlikat, petóniákat?
- Szerinted van értelme annak, hogy muskátlikat ültetnek a kátyúkba?
- Nincsenek bimbók a muskátlikon, most sok a virág, de később?
- Miért mentek tönkre az erkélyládában az álló muskátliim. A szára megpuhult, a levelei elsárgultak. Még megmenthetők?
- Árvácska és muskátli hány fokot bír ki?