Musical (beszélgetés)
Méltatlanul elhanyagolt ez a fórum. Pedig rengeteg nagyon jó musicalt meg lehetne tárgyalni.
Tegnap láttam a Miss Saigont az Operettben. Fantasztikus volt, azóta is hatása alatt vagyok, különösen a "Bui doi" betétdalnak. Ludbőröztem tőle.
MUSICAL és NEOTON SLÁGEREK KAPOSVÁRON!
CSEPREGI ÉVA, PELLER ANNA és VÁGÓ BERNADETT előadásában!
2010. október 8. 19:00
HOTEL DOROTTYA
KAPOSVÁR, SZÉCHÉNYI TÉR 8.
JEGYEK KAPHATÓK A KAPOSVÁRI TOURINFORM IRODÁBAN, KAPOSVÁR, FŐ u. 8.
rendelhetők: jegyvasarlas@gmail. com
INFÓ: 30/618-69-89
2010.május 2-án vasárnap 19 órakor, Dolhai Attila és Janza Kata lépnek fel Kaposváron a Dorottya Hotelben.
Jegyek rendelhetők a 30/618-6989 telefonszámon és a jegyvasarlas@gmail.com e-mail címen.
Tisztelt Klubtagok!
Új, Broadway alapú, zenés iskolát nyitunk kollégáimmal Budapesten.
Várom azok jelentkezését, mind profikét, mind félprofikét, mind a műkedvelők köréből, akik szeretnének magas fokú, zenés színpadi előadói képzésben részesülni.
A hirdetmény célja az előzetes érdeklődés felmérése.
Jómagam musical színészként és rendező-koreográfusként a zenés színpadi mesterséget fogom tanítani gyakorlati feladatokon és képzésen keresztül.
Az amerikai típusú jazz és egyéb musical táncstílusok oktatása amerikai és budapesti mesterekkel megoldott.
Gajdos József
gajdosjozsef@citromail.hu
IWIWEN TALÁLTAM, HÁTHA ÉRDEKEL VALAKIT! :)
Berzsián és Dideki (Nemzeti Színház)
Január 23. szombat 15 óra
(Stohl András, Blaskó Péter)
3 jegy, 2900/ db
érd: 06-309-229-309 vagy privi
A honlap 7 éves kortól ajánlja, de van olyan komment, hogy a 4 éves gyerek is nagyon élvezte az előadást.
Képzeljetek el egy várost, ahol Ribizli, a repülő kutya világít. Ahol az élet olyan, akár egy cirkuszi kavalkád. A vidám forgatagtól csak Berzsián, a híres marad távol, mivel évek óta egyetlen verset sem képes írni. Elkeseredettségében szakít az emberiséggel. De nem rejtőzhet el segítőkész barátai elől, akik újabb s újabb kalandokba keverik. Ráadásul Áttentő Redáz, az éjfejű százszorjajnekünk is megjelenik a legnagyobb titokban, hogy sötétségbe borítsa a városkát. Vajon sikerül-e újból alkotnia a költőnek, s képes-e fölismerni az igaz szerelmet? Rajzfilmszínház, avagy zenés képregénycirkusz a Nemzeti Színházban alsó- s felső korhatár nélkül.
Sziasztok!
Voltam Dolhai Attila és Janza Kata fellépésén!
Fantasztikusak voltak, gyönyörűen énekeltek, és sokat viccelődtek.
Attila folyamatosan bohóckodott :)) Nagyon jó volt a hangulat.
A végén autogramosztás fényképezkedés.
Kisfiammal voltam, és így csak Attilát vártuk meg, de így is majdnem éjfél volt, mire hazaértünk.
Holnap megyek Az operaház fantomjá-ra.
Remélem elvarázsol majd :-)
Fantom-rajongók!
Két eredeti, egyedi FANTOM RELIKVIA keresi gazdáját!
Jótékonysági árverésre kerül (hétő du, Vatera) Christine vörös rózsája amit a Fantomtól kap, és Kicsi Lotte levele, amit Raolutól kap, 100 előadáson van túl.
A levél különlegessége, hogy több (fő)szereplő DEDIKÁLTA: Homonnay Zsolt, Sasvári Sándor, mahó Andrea, Vikidál Gyula, Szerednyei Béla...
A bevétel egészében egy beteg kislány gyógykezelésére megy, részletek www.musicalcsillogas.lapunk.hu
Biztos nagyon jó lesz.
Én Miskolcon voltam és nagyon szuper és interaktív volt :-)))
Remélhetőleg Ti is elég aktívak lesztek majd.
Tényleg, 1 másik lényeges fellépés:
2009. október 19-én (Hétfő) 19 órától Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra Musical Duettek Lemezbemutató Koncert.
Helyszín:
Kaposvár, Dorottya Hotel Bálterme
Információ és jegyrendelés:
a musical21@freemail.hu email címen.
Ha már a koncerteknél tartunk:
2009. okt. 11. Siófoki Tojásfesztivál
Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra énekel délután 2-kor.
Jól néz ki, ugye? :)
Már alig várom, hogy eljöjjön a nagy nap!
A FERGETEGES HANGULATÚ
MUSICAL SHOW KAPOSVÁRON, JANZA KATÁVAL ÉS DOLHAI ATTILÁVAL!
Mindenkit sok szeretettel várunk a Dorottya Hotel Tükörtermében,
2009 november 8.-án vasárnap 19 órakor.
Jegyvásárlás:
jegyvasarlas@gmail.com
Telefon: 30/618-6989
Tourinform Kaposvári Iroda
Kaposvár Fő u. 8.
Jótékonysági árverés a vaterán dedikált színész-portrékra:
www.vatera.hu/musical
Most néztem egy tök jó mesefilmet a Bűbájt, bővebben róla itt
Aki még nem tette mindenképpen nézza meg, nagyon aranyos:-)))
Nagyon kedves vagy, de majd csak utánna esetleg, majd konzultálunk.
Ja tényleg, Te hogy tudsz ennyi darabot ennyiszer megnézni?
Mármint nem mintha én nem szeretném, de nagyon drága és mondjuk nekünk a főváros is eléggé távol van. Húúúú, amúgy irígyellek ám:-)))